Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
nedu84

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Caras Severin
Adresa:
str. Eftimie Murgu, Nr.1, Moldova Noua
Persoana de contact:
Preot Ion Nedelcu
E-mail:
contact@parohiamoldovanoua.ro
Site web:
www.parohiamoldovanoua.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
In calitate de copii ai lui Dumnezeu noi trebuie să ne arătăm în mod constant dragostea noastră faţă de El. ( Deuteronom 6-5) spune: Iubeşte pe Domnul Dumnezeul tău, din toată inima ta, din tot sufletul tău şi cu toată puterea ta”. Dragostea necesită acţiune Necesită fapte Dragostea nu e ceva ce încercăm să obţinem doar pentru noi înşine ci ceva ce noi trebuie s-o împărtăşim şi împărţim altora.

Locul actual pe care se construiește Sfânta Biserică este legat de o întâmplare minunată petrecută în anul 1977 în luna iulie în jurul amiezii, când, monahul Sofian ( Cobrescu Sorin ) se afla cu un coleg de joacă pe aleea ce leagă complexul nou de fostul cinematograf și cu toate că afară era senin și foarte cald vede o lumină orbitoare de forma unei flăcări iar în mijlocul acelei lumini trei persoane, două femei și un bărbat și anume: Maica Domnului, Sfânta Varvara și Sfântul Ioan Botezătorul așa cum le vedem noi astăzi reprezentate în Sfintele icoane. Acea flacără orbitoare se afla chiar deasupra locului unde astăzi se ridică biserica.

Mântuirea se obţine numai prin INTERMEDIUL BISERICII, motiv pentru care trebuie să facem tot posibilul s-o întreţinem şi să o susţinem. Un cadou pentru Biserica noastră, este un act de iubire. Desigur nu ne putem cumpăra mântuirea dar ne putem arăta dragostea noastră necondiţionată faţă de Dumnezeu, cela ce ne dăruieşte această mântuire. Tot ce dăm pentru Biserică, mai ales în vremurile triste de azi, dăm pentru suflet, scânteia dumnezeiască.. Orice mic ajutor ne este de mare folos. Iată o oportunitate unică în viaţă pe care o avem acum, de a deveni ctitori şi binefăcători ai Bisericii lui Hristos. Ajutoarele se pot face la pangarul bisericii sau în contul: RO05RNCB0104022485880001, deschis la BCR Moldova Nouă.

Pentru binefăcătorii care au contribuit și vor contribui cu ajutoare la ridicarea și terminarea Sfântului Lăcaș, atotputernicul Dumnezeu să reverse belsug de dar și har într-o lume de pace și iubire creștinească.

Ajută-ne, Doamne, să fim de folos Bisericii și întreg neamului românesc.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: