Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Lion Mentor Association

Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
lionmentor

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Strada Parcului 75
Telefon:
0756097225
Persoana de contact:
Irina THIERY
E-mail:
irina@lionmentor.ro
Site web:
http://www.lionmentor.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Misiunea asociatiei Lion Mentor este ridicarea nivelului de constientizare si informare al romanilor cu privire la drepturile, libertatile dar si obligatiile pe care le au.

Lion Mentor isi propune sa vina in intampinarea nevoilor si dorintelor oamenilor pe tot parcursul vietii, prin documentare, desbateri publice si evenimente abordand probleme critice legate de drepturile omului, politica de dezvoltare, proiecte si initiative educationale pentru a promova drepturile omului.

Lion Mentor este dedicat educatiei si informarii corecte a romanilor despre drepturile lor pentru a promova intelegerea, atitudini si actiuni de protectie a drepturilor omului, si sa incurajeze dezvoltarea unor comunitati pasnice, libere si nu numai.

Vi la noi ca sa inveti si pleci de la noi ca sa servesti comunitatea

 

Descrierea fundatiei

 
Lion Mentor Association este o organizatie neguvernamentala, dedicata respectarii drepturilor omului. Oamenii se nasc liberi si egali in demnitate si in drepturi.

Lion Mentor analizeaza fiecare aspect al vietii noastre, asculta plangerile oamenilor si adreseaza problemele lor prin documentare, dezbateri publice si prin evenimente la nivel local si national.

Lipsa de informare a majoritatii romanilor sta la baza manipularii ei de catre autoritati, de catre institutiile statului, care, in nenumarate cazuri, a dat dovada de lipsa de interes in ceea ce privest problemele romanului si lipsit de respect fata de cetateanul de rand

Lipsa spiritului pentru comunitate al romanului, respectiv ai ajuns unde ti-ai dorit datorita mediului, comunitatii in care traiesti, si deci esti dator ei, si trebuie sa faci ceva pentru comunitate da nota de indiferenta fata de comunitate. O indiferenta care adeseori duce la iresponsabilitate. Ori romanii sunt inzestrati cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unii fata de altii in spiritul fraternitatii, in spiritul comunitatii. Numai asa vom reusi sa aducem schimbarea

Schimbarea, acolo unde sistemul e gresit, nu o sa se intample peste noapte. Schimbarea mentalitatii, de a-l respecta pe cel de langa tine, de a te educa in spiritul comunitatii, de a te informa asupra drepturilor tale fundamentale in viata de zi cu zi, poate dura si generatii intregii. Dar cu cat incepem mai repede aceasta schimbare, cu atat vom asigura un viitor mai sanatos si mai demn

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: