Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
FDLR

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Strada Plevnei Nr. 24 Sector 1 , Bucuresti , 030167
Telefon:
0749185519
Persoana de contact:
Horhocea Alexandra
E-mail:
fundraising@fdlr.ro
Site web:
www.fdlr.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Fundația pentru Dezvoltare Locală şi Regională (F.D.L.R.) este o organizaţie neguvernamentală acreditată ca furnizor de servicii sociale și a fost înfiinţată în anul 2014 de către un grup de persoane care şi-au dorit să acționeze concret prin contribuția la dezvoltarea echilibrată a tuturor componentelor de structură socială și teritorială din România, cât și din Europa. Avem voință de implementare a proiectelor care au putere de a rezolva probleme reale în structura socială, cu un grup țintă, și își doresc integrarea lor. Suntem convinși de necesitatea de a crea o cultură nouă de dezvoltare pentru un sistem nou de structură socială bazat pe sustenibilitate, calitatea vieții și a fericirii oamenilor.

Proiectele noastre sunt elaborate pe baza cercetărilor pluridisciplinare și a unei documentări bine aprofundate, partenerii noștrii fiind: autorități publice centrale și locale, ONG-uri cu importante experiențe în atragarea și mai ales buna implementare a proiectelor pe fonduri structurale europene, fonduri UNESCO, fonduri naționale și județene.

Activitatea noastră constă în implementarea proiectelor, prezentarea acestora în faţa autorităţilor care asigură managementul programelor de finanţare, precum şi fundamentarea şi elaborarea de proiecte.

Echipa de conducere și de lucru a Fundației pentru Dezvoltare Locală și Regională este alcătuită din experți și specialiști în managementul proiectelor, în dezvoltare intracomunitară și intercomunitară la nivel local și regional, din profesioniști în educația adulților și copiilor, și în susținerea grupurilor vulnerabile din societatea noastră. De asemenea, avem alături și personalități ale culturii umaniste și științifice, personalității recunoscute în țară și în străinătate.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: Alimente neperisabile, haine, încălțăminte, electrocasnice

 

Evenimente comunitate: