Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Sf Dimitrie

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Matei Basarab nr. 50 sector 3 Bucuresti
Telefon:
021 323 51 35
E-mail:
copiisitineri@gmail.com
Site web:
http://www.fundatiasfantuldimitrie.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Lupta impotriva saraciei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

1.Centrul de zi urmăreşte prevenirea excluderii sociale a copiilor şi familiilor cu risc crescut de izolare socială sau aflate în incapacitate de a oferi condiţii minimale de subzistenţă, creştere şi educaţie, printr-un program de servicii medicale, educaţionale, psihologice şi sociale oferite zilnic în cadrul centrului de zi.

2.Atelierul protejat al Fundaţiei Sf. Dimitrie oferă locuri de muncă tinerilor cu dizabilităţi, într-un cadru securizant şi adaptat nevoilor lor speciale. Tinerii sunt încurajaţi şi ajutaţi să deprindă abilităţi manuale şi disciplina locului de muncă. Munca este în primul rând o relaţie, pentru ca să-ţi placă să faci ceva trebuie să fi cunoscut vreodată bucuria gestului. În cadrul atelierului protejat tinerii învaţă, repetă gesturi creatoare care-i pun în relaţie cu ei înşişi şi cu ceilalţi, gestul creator îi transformă, le transformă viaţa, comportamentul, relația cu lumea.

 

Descrierea fundatiei

 
Fundaţia Sf. Dimitrie funcţionează din anul 1996 şi are 2 activităţi principale : un centru social pentru copii şi un atelier protejat în care lucrează tineri cu dizabilităţi. În cei 15 ani de activitate, peste 2000 copii au fost susţinuţi de fundaţie, care a investit peste 2,5 milioane euro în programele socio-educative şi de susţinere financiară a copiilor şi familiilor acestora.

• Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie oferă : asistenţă şi îngrijire, educaţie şi supraveghere, consiliere psihologică pentru copii şi familie, sprijin material şi financiar familiilor cu venituri insuficiente.

• Atelier protejat pentru tineri cu dizabilităţi : sprijinirea tinerilor cu dizabilităţi în vederea achiziţionării şi dezvoltării de competenţe profesionale necesare integrării pe piaţa muncii, prin crearea şi menţinerea locurilor de muncă în cadrul unei unităţi protejate - Autorizaţie nr. 168 / 2007 / Eliberată de Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Handicap.

 

Comentarii:


oameni cu suflet
coemntarii
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 2anisor si jumatate, 7 ani si, respectiv 9 ani.Va rog sa ma ajutati ca sunt in pragul disperarii. . Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 .
Adaugat de: la data de 4-October-2012, 18:22
linie gri
 
rog un ajutor
coemntarii
MA numesc Mocanu Andreea am 16 ani si locuiesc in vulcan jud hunedoara eu mai am 6 frati 2 mai mici ca mine iar ceilalti mai mari , tata este pensionar iar mama casnica ne descurcam ft ft greu ,, mama in urma unui accident de masina care a avut loc akm 1 an are mana prinsa rau , la cap un hematom nedizolvat , costele fisurate , ne descurcam ft greu , plange inima in mine cand imi vad parinti certandu-se din cauza neajunsurilor va rog din inima ajuta-ma ca de sarbatori sa pot readuce un zambet pe chipul lor :( va rog
Adaugat de: mirabella la data de 3-December-2013, 22:22
linie gri
 

Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: haine jucarii rechizite produse de igiena mobilier

 

Evenimente comunitate: