Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
ReginaMaria

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Garlei nr. 88, Sector 1, Bucuresti
Telefon:
0747 074 078
Persoana de contact:
Cristiana Mateoiu
E-mail:
cristiana.mateoiu@fundatiareginamaria.ro
Site web:
www.fundatiapoliclinicisocialereginamaria.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Sustinerea familiei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Serviciile oferite prin proiectele si programele organizate si sustinute de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria variaza incepand cu servicii medicale pentru persoane din grupuri vulnerabile si categorii defavorizate (persoane fara venituri, care nu pot beneficia de asigurarile de sanatate prin CNAS), pana la educatie si sustinerea tinerilor talentati si a familiei sau promovarea eticii in afaceri.

 

Descrierea fundatiei

 
Numai acela care isi dedica viata slujirii intregii rase umane se poate chema cu adevarat Om, Baha-u-llah

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a fost infiintata de catre Dr. Wargha Enayati si sotia sa, doamna Mitra Enayati, in luna iunie 2010, in Bucuresti.

Viziunea Fundatiei este de a crea o lume mai buna, in care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grija si actiune, de la toti cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.

In acest moment, Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria desfasoara si sustine mai multe proiecte:

1. Policlinica Sociala Regina Maria Baba Novac

Policlinica Sociala Regina Maria ofera servicii medicale persoanelor care nu au venituri, care nu au adapost si care nu beneficiaza de serviciile sistemului national de asigurari de sanatate.

In Bucuresti exista peste 2.400 de persoane fara adapost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiaza de asigurarile de sanatate.

Serviciile medicale oferite in cadrul Policlinicii Sociale Regina Maria pot fi incadrate in doua sfere:

- Servicii medicale de medicina generala si specialitati conexe:

Medicina generala, medicina interna, cardiologie, dermatologie, oftalmologie, ORL, pneumologie, ginecologie, diabet si boli de nutritie, imagistica medicala, investigatii de laborator.

- Servicii stomatologice

2. After School Clinceni

Proiectul se doreste a fi un spatiu in care copiii sa-si poate exprima creativitatea, sa fie stimulati si orientati spre domeniile in care mai tarziu pot excela, sa fie asistati la pregatirea temelor, sa poata socializa si invata o limba straina, oferindu-le totodata parintilor acel confort spiritual de care au nevoie in conditiile in care programul profesional nu le ofera luxul de a petrece timp cu fiii sau fiicele lor.

www.http://www.afterschool-clinceni.ro/

3. After School Garlei

Proiectul a inceput in toamna anului 2012, la initiativa si cu implicarea si daruirea doamnei Mitra Enayati, fondator al Fundatiei Regina Maria. Motivatia pentru inceperea acestui demers izvoraste din experienta scolara a copiilor familiei Enayati, constientizand nevoia acuta de dezvoltare si educatie. Realitatea ne arata ca majoritatea copiilor, pentru a face fata volumului mare de informatii, apeleaza la meditatii. Nu toata lumea isi permite, insa, aceasta solutie.

Astfel, in After School Garlei, ne ocupam de copiii care raman singuri acasa, fara ajutorul parintilor sau cu foarte putina implicare din partea acestora si impreuna cu ei realizam diverse activitati, pe langa temele de la scoala: engleza, desen, logopedie, dar si cursuri de dezvoltare a virtutilor si, implicit, a unui spirit frumos, solidar si demn.

Umanager

De asemenea, Fundatia promoveaza in mod constant si consistent etica in afaceri si cresterea gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori în parteneri si in mediul de afa ceri autohton, prin intermediul Dr. Wargha Enayati, in cadrul initiativei Umanager.

Initiativa de a lansa acest proiect le apartine lui Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania. Fiecare dintre fondatori a pus in slujba programului ”umanager” experienta dobandita de-a lungul carierei profesionale, acumulata in organizatii si asociatii profesionale recunoscute national.

http://umanager.ro/

 

Comentarii:


urgent
coemntarii
buna ziua!suntem o familie cu trei copii si vem nevoie urgent de un contor apa rece DN15 deoarece s-a spart cel vechi si nu avem apa.deasemenea alimente,hainute ,incaltaminte pentru baiatel de 4respectiv 5ani si fata de 12 ani.va rog din suflet sa ne ajutati si sa nu ne ignorati mesajul.va multumesc.dedeaylin29@yahoo.com este adresa de e-mail.va rog din suflet sa imi dati un raspuns pozitiv.
Adaugat de: dedeaylin29@yahoo.com la data de 11-March-2015, 14:43
linie gri
 

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: proteze dentare, ochelari, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, alimente preambalate, aparatura medicala, consumabile medicale, medicamente

 

Evenimente comunitate: