Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Orange

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
fundatiaorange

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Fii primul care doneaza o felie de paine!


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
E-mail:
fundatia.orange@orange.com
Site web:
www.fundatiaorange.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 

Fundaţia Orange România se implică în viaţa comunităţii prin realizarea proiectelor de filantropie menite să aducă schimbări pozitive comunităţii şi persoanelor dezavantajate.

Misiune:

Fundaţia îşi propune să ajute persoanele dezavantajate să comunice şi să relaționeze, pentru a se integra în societate şi pentru a trăi mai bine.

Direcţii de filantropie:

Fundaţia Orange România realizează proiecte de filantropie în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi de auz şi/sau de vedere. Fundaţia Orange împreună cu instituţii şi organizaţii non-guvernamentale specializate dezvoltă proiecte de educaţie, cultură, sănătate şi integrare socială în beneficiul acestora. Solicitările pentru acordarea de finanțare vor fi luate în considerare în următoarele condiții:

- reprezinți o fundație sau o organizație neguvernamentală înregistrată legal
- se adresează unui grup de persoane.

Susținem proiecte ale căror obiective vizează schimbări ale efectelor unei cauze generale și care aduc rezultate pozitive unui număr cât mai mare de persoane.

Nu vom acorda finanțări proiectelor care:

- nu se înscriu în obiectivele Fundației Orange și nu sunt în condordanță cu misiunea acesteia, care au loc în afara țării. Dacă proiectul se desfăşoară în afara teritoriului ţării, te rugăm să accesezi www.fondationorange.com
- au ca scop acordarea de burse, studii academice sau cercetări pentru angajații organizației sau beneficiari. Fundația Orange nu susține excursii umanitare, conferințe, concerte sau alte evenimente, chiar dacă, de exemplu, participanții furnizează rechizite școlare sau alte ajutoare pentru oamenii pe care îi vizitează au ca scop organizarea unor activități cu caracter politic sau religios Consiliul Director al Fundaţiei evaluează aplicaţiile primite în funcţie de numărul de beneficiari vizați în proiect, impactul aşteptat (raportat la costuri), experiența solicitantului finanțării în ceea ce privește furnizarea rezultatelor, transparența solicitantului.

Ȋncepând cu ediție din 2014, concursul de finanțare Lumea prin Culoare și Sunet se desfășoară exclusiv pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro. Regulamentul detaliat al acestui concurs se găsește pe această platforma online.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

 

Evenimente comunitate: