Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Nane pentru copii cu dizabilitati

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Bdul Iuliu Maniu, nr.7, bl.A, sc.2, etj.1, cod postal 061072
Telefon:
0723.363.451
Persoana de contact:
Florica Cakmak
E-mail:
office@fundatianane.ro
Site web:
http://www.fundatianane.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Fundatia Nane pentru Copii cu Dizabilitati este o organizatie umanitara, nonprofit, fara scop propagandistic, iar actiunile intreprinse de membrii sai sunt benevole, fara profit, de tip filantropic. Fundatia Nane a fost infiintata cu scopul de a oferi ajutor si asistenta copiilor cu dizabilitati si familiile acestora. Misiunea noastra este ca prin activitatile desfasurate cat si prin serviciile si programele create si oferite in mod individual, sa imbunatatim calitatea vietii copiilor cu diverse dizabilitati, precum si a familiilor acestora, oferindu-le acestora ingrijire specializata, recreere terapeutica, suport si consiliere psihologica, incluziune sociala individualizata.

 

Descrierea fundatiei

 
Proiectul Nane s-a nascut din dorinta unei mame de a gasi o solutie viabila si eficienta pentru problemele de incluziune sociala ale copilului sau si implicit ale cat mai multor copii si tineri cu dizabilitati; deasemenea speram ca acest proiect sa fie un sprijin moral si de specialitate prin asistenta specifica oferita familiilor acestora.

Izvorata din realitatea deloc usoara a propriei experiente de viata, ideea centrului de recreere pentru copii si tineri cu dizabilitati are ca pilon central "Povestea lui Nane".

 

Comentarii:


Buna
coemntarii
Mi-as dori sa ma alatur luptei demarate de voi!
Adaugat de: Andrada2013 la data de 31-May-2012, 22:13
linie gri
 

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Jucarii pentru copii, calculatoare

 

Evenimente comunitate: