Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Fundatia Chance For Life

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Bd. Timişoara nr. 61 Bl. C3, sc. 2, parter, apt. 23, sector 6 Bucureşti - 061318
Telefon:
0729486852
Persoana de contact:
Cristina Niculae
E-mail:
cristina.niculae@chanceforlife.ro
Site web:
www.chanceforlife.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
14

 

Servicii oferite:

Fundatia Chance For Life ofera servicii educationale pentru 44 de copii inteligenti proveniti din medii defavorizate, din Bucuresti si Sulina,pe care ii asistam in dezvoltarea educationala si emotionala a acestora. De asemenea, oferim servicii de dezvoltare persoanala si posibilitatea angajarii unor tineri seropozitivi din centre de plasament, printr-un atelier protejat unde tinerii vin si confectioneaza alaturi de voluntari diverse obiecte decorative care ulterior sunt oferite in schimbul unor donatii.

 

Descrierea fundatiei

 

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.

 

Comentarii:


oameni cu suflet
coemntarii
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 1 anisor si jumatate, 6 ani si, respectiv 8 ani.Va rog sa ma ajutati ca sunt in pragul disperarii. . Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. Va rog din suflet oameni cu suflet si cu mila sa ma ajutati cu ce si cu cat puteti.
Adaugat de: la data de 21-September-2012, 16:28
linie gri
 

Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Calculatoare, Materiale de papetarie e care sa le folosim intr-un Atelier Protejat, Produse alimentare pentru a continua sa oferim o masa calda beneficiarilor nostri zilnici.

 

Evenimente comunitate: