Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Caritas Romania

Comunicate de presa (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Siderismaris

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Washington, nr. 38, sect. 1
Persoana de contact:
Maria Crangasu
E-mail:
maria.crangasu@caritas.org.ro
Site web:
www.caritas.org.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Caritas este o organizaţie internaţionala, prezentă în 165 de ţări din lume si care ajută 24 de milioane de persoane aflate in dificultate prin intermediul a peste 440.000 de angajaţi şi a 625.000 voluntari.

În România, derulăm programe complexe în domeniul asistenţei sociale răspunzând anual nevoilor unui număr de 70.000 de beneficiari din care peste 15.000 de persoane bolnave si vârstnice primesc îngrijire la domiciliu.Toate organizatiile Caritas din Romania au parteneriate cu autorităţile locale şi furnizează servicii copiilor din medii defavorizate aflaţi în risc, persoanelor cu nevoi speciale, familiilor numeroase şi cu venituri mici, bătrînilor.

Misiunea Caritas România este aceea de a transpune în practică doctrina socială a Bisericii Catolice fiind activă în acţiuni de justiţie socială complexă, programe socio-medicale, programe în sprijinul persoanelorpersoanelor defavorizate, sprijin în cazul dezastrelor naturale, cooperare internaţională, fără a face discriminări de orice tip.

 

Comentarii:


ajutati o familie
coemntarii
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 1 anisor si jumatate, 6 ani si, respectiv 8 ani. . Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. AJUTATI-MA! Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 Va rog din suflet oameni cu suflet si cu mila sa ma ajutati cu ce si cu cat puteti.
Adaugat de: la data de 21-September-2012, 16:38
linie gri
 

 

Evenimente comunitate: