Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia nonprofit H.E.L.P.

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
wings

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
syimo, cricob92, Ciocirlan si inca 22


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
E-mail:
wings.romania@gmail.com
Site web:
www.fundatiahelp.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Strangere de fonduri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

In Romania mai multe agenţii de stat includ in profilul lor de activitate protectia persoanelor ce sufera abuzuri fizice, insa investitiile facute pana acum în programe care ofera suport pentru aceste victime este departe de a fi la un nivel semnificativ.Hipoterapia sau terapia asistata de cai are rezultate dovedite ca terapie adjuvanta in depresie, anxietate, tulburarea de stress posttraumatic, deficientele de comunicare si relationare sau in perioada de recuperare dupa abuzul fizic.Donand cei 2% din impozitul pe venit in contul Asociatiei nonprofit H.E.L.P. (Horse Enabled Learning Program) oferi spriin victimelor violentei sustinand crearea unei fundatii ce le ofera ajutor prin intermediul psihoterapiei asistata de cai.

 

Descrierea fundatiei

 
In 2009 au fost raportate in Romania peste 12,461 de cazuri de violenta in familie. Se estimeaza ca doar 1% dintre cazurile existente sunt si raportate autoritatilor - ceea ce inseamna ca este foarte probabil ca in fiecare minut doua persoane sufera un abuz fizic

Doneaza 2% din impozitul pe venit in contul Asociatiei nonprofit H.E.L.P. (Horse Enabled Learning Program) si banii tai vor fi utilizati in scopul infiintarii FUNDATIEI H.E.L.P. ce ofera spriin victimelor violentei prin intermediul psihoterapiei asistata de cai iar tu vei beneficia de o sesiune de calarie gratuita cu unul dintre caii fundatiei nou infiintate.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: