Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica

 

Administrator pagina:
medeater

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Telefon:
0737347883
Persoana de contact:
Raluca Tanase
E-mail:
ralukae_tanase@yahoo.com
Site web:
http://voluntarinspital.wordpress.com/

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe de voluntariat
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
8836 in anul 2014

 

Servicii oferite:

Scopul programului VOLUNTAR IN SPITAL este asigurarea serviciilor de sprijin pentru pacienţi şi a oportunităţilor de voluntariat care să permită comunităţii implicarea activă în procesul de îngrijire a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii trataţi în Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii “Dr.N.Robanescu” şi trataţi în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii M.S.Curie în vederea minimizarii efectelor adverse ale experiențelor medicale.

VOLUNTAR IN SPITAL, in cifre (2014):

- 1 an de activitate,

- 120 voluntari implicati,

- 9990 ore voluntariat donate,

- 8836 beneficiari (bebelusi, copii, tineri, apartinatori).

 

Descrierea fundatiei

 
VOLUNTAR IN SPITAL

Proiectul iniţiat de Asociaţia de Medicină pentru Sănătate publică presupune o serie de acţiuni ce reprezintă un pas spre îndeplinirea misiunii organizatiei şi anume, contribuţia adusă îmbunătăţirii nivelului de sănătate al populaţiei. Având în vedere acest obiectiv, am hotărât in luna iunie 2013, să demarăm programul de suport al pacientilor de catre voluntari denumit generic: „Voluntar in Spital” - ”Serviciul de Voluntariat Spitalul de Urgenţă M.S.Curie. si Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii “Dr.N.Robanescu”. Proiectul reprezintă o inițiativă similară celor regăsite în majoritatea spitalelor pediatrice din țări dezvoltate, având ca motivație de bază necesitatea de a aborda starea psihică, emoțională a pacienților în contextul spitalizării.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: Cartoane albe si colorate, Hartie alba si colorata, Lipici, scotch colorat, Etichete nnn, ecusoane, Seturi bratari (bilute, agatatori, ate) Culori si Pixuri colorate, Markere de textile Culori acrilice si pensule, Culori tempera, Ipsos, forme ipsos, fase, Panze, cartoane desen Vopsea pt. pictat pe piele, Jucarii (papusi masinute), Maimutoi din plastic de pus pe suporturile pentru perfuzii, Baloane colorate Carti de colorat creioane,Carti pentru citit Jocuri( remi, carti de joc etc.), Stickere decorative pentru peretii camerelor, Puzzels, Jucarii pentru bebelusi, Sampon, Gel dus sapun lichid,Periute dinti si Pasta dinti, Servetele umede, Detergenti (vase,suprafete) Spirt medicinal si dezinfectanti, Lavete, Bureti vase, 1 laptop, Imprimanta laser color,USB-stick-uri, Hartie A4, Pixuri, Hartie speciala pentru felicitari, Hartie speciala pentru brosuri Bibliorafturi, dosare plastic, tiple.

 

Evenimente comunitate: