Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Valentina Romania

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaValentina

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
AncaBunea, mihaicserban, trascagabi1 si inca 15


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Darste nr 4
Telefon:
021.335.19.19
Persoana de contact:
Ana Maria Filip
E-mail:
anafilip@valentina-romania.ro
Site web:
www.valentina-romania.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Sustinerea familiei
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Prescolarizare: Proiectul se adresează copiilor de vârstă preşcolară din cel mai sărac cartier din Bucureşti, şi care provin din familii cu venituri extrem de mici.

Aceşti copii sunt extrem de vulnerabili în faţa abandonului şcolar, deoarece familiile renunţă să îşi dea copiii la grădiniţă, din cauza situaţiei materiale precare. În fiecare an, Asociaţia Valentina România îşi asumă plata taxei pentru grădiniţă pentru 75 de copii nevoiaşi.

Teme pentru acasă: acest program a fost conceput ca o continuare firească a proiectului Preşcolarizare şi se adresează elevilor, în special celor din clasele a IV-a, dar nu numai. În cadrul activităţilor specifice, aceşti copii beneficiază de susţinerea Asociaţiei Valentina România în efectuarea temelor şcolare şi participă la activităţi recreative menite să le dezvolte imaginaţia, inteligenţa şi personalitatea.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia se ocupa cu prevenirea abandonului scolar, deruland doua programe : Prescolarizare (plata taxei la gradinita pentru copiii ce provin din medii defavorizate din sectorul 5) si Centrul de zi (unde copiii beneificiaza de o masa calda si ajutor pentru teme). In prezent avem 60 de copii la Prescolarizare si 40 de copii la Centrul de zi.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: scaune, mese rabatabile, rechizite (pixuri, caiete, gume de sters, lipici, reserve, stilouri, creioane, hartie glasa, hartie colorata, goase, tempera, acuarele, carioci, blocuri de desen, pensule, capsator, banda adeziva, pic, pasta corectoare, folii protectoare de plastic), 70 m2 mocheta, vopsea lavabila pentru renovarea a doua sali de clasa(50 de litri), calorifer electric pentru incalzirea salii de mese, dulap pentru rechizite, periute de dinti, corp de biblioteca, vopsea pentru ceramica si sticla (pentru activitati extra-curiculare), dictionare, manuale si culegeri scolare (clasele I-XII), casetofon, castroane incasabile si farfurii pentru centrul de zi, consumabile (servetele, lavete, carpe de bucatarie, detergent vase), hartie xerox, imprimanta-xerox, ghiozdane, rucsaci, jocuri, carti de colorat, imbracaminte noua sau second hand (in conditii bune)

 

Evenimente comunitate: