Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Umanitara EquiLibre

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
EquiLibre

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Dynutzza, adrianasava7, gvoichita si inca 13


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
B-dul 1 Mai nr.27, cb.C7, sc.2, ap.46, sector 6
Telefon:
0753.026.877
Persoana de contact:
Andreea Adam
E-mail:
asocequi@gmail.com
Site web:
www.equilibre-eu.com

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociatia Umanitara EquiLibre ofera urmatoarele servicii:

Centrul Social pentru Persoane Varstnnice Bucuresti care ofera: asistenta sociala ajutoare alimentare si non alimentare lunare centru de zi pentru persoane varstnice ingrijire la domiciliu pentru persoane varstnice; Centrul Social Multifunctional Fundulea - oras Fundulea Calarasi cu servicii tip centru de zi activitati de socializare gustare de pranz.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Umanitara EquiLibre este o asociatie non-guvernamentala apolitica fara scop lucrativ care dezvolta programe si servicii pentru persoane defavorizate. Istoricul Asociatiei EquiLibre impreuna cu experienta si expertiza specialistilor cu care ea colaboreaza constituie o baza solida pentru dezvoltarea proiectelor noastre. In ciuda potentialului asociativ EquiLibre se confrunta cu greutati financiare deoarece grupul tinta pe care se axeaza in prezent - persoanele varstnice - este unul marginalizat pentru care putini sponsori considera ca investitia este una roditoare. Noi insa suntem dispusi sa explicam fiecaruia detaliile vietii acestori oameni si sa aratam ca procesul de imbatranire poate dezvolta nu persoane imbatranite depasite de procesul civilizatiei bolnave si singure cu bunici simpatici calzi buni prezenti si activi in viata sociala si a familiei (acolo unde ea exista). Pentru toate persoanele varstnice pe care le asistam indiferent de starea de sanatate care le caracterizeaza dorim sa oferim un minim cadou cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun. Numarul cadourilor oferite si deci a beneficiarilor deserviti va depinde de suma de bani pe care o vom avea disponibila. Orice contributie este bine-venita. Detalii despre programele EquuiLibre gasiti pe site-ul asociatiei www.equilibre-eu.com

 

Comentarii:


oameni cu suflet
coemntarii
Ma numesc Gheorghe Lacramioara, sunt din Bucuresti si am 3 copii cu varsta cuprinsa intre: 2anisor si jumatate, 7 ani si, respectiv 9 ani.Va rog sa ma ajutati ca sunt in pragul disperarii. . Mentionez ca eu sunt singura salariata in casa, cu un venit de 800 ron pe luna si alocatiile copiilor. Din cauza neajunsurilor a trebuit sa incep serviciul si sa il las pe cel mic de o luna si jumatate acasa. Eu am salariu net de 800 ron si alocatiile copiilor. Ma puteti contacta la nr de tel 0765515403 .
Adaugat de: la data de 4-October-2012, 18:06
linie gri
 

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: supliment de paine; produse alimentare haine si produse paramedicale (pansamente vata alcool medicinal dispozitive diverse pentru persoane imobilizate).

 

Evenimente comunitate: