Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociaţia Smiling Faces România

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaSmilingFaces

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Ciucea, nr. 8, Bl. L 18, Sc.4, Et. 8, ap. 215, sector 3
Telefon:
0724233125
Persoana de contact:
Monica Grigore
E-mail:
monica.cristian@gmail.com
Site web:
http://www.malformatiifaciale.org.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociația Smiling Faces România a acordat, de-a lungul timpului, sprijin financiar și consiliere prin diversele proiecte derulate pentru copii diagnosticați cu sindromul Auriculo Vertebral Spectrum.

În prezent, asociaţia, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu desfăşoară proiectul “Auzul un dar. Nu-l ignora” finanţat de Fundaţia Vodafone România, prin programul Connecting for Good.

Proiectul îşi propune diagnosticarea timpurie a nou-născuţilor/copiilor hipoacuzici precum şi scăderea cazurilor diagnosticate greşit la vârste mici. În plus, prin proiect se urmăreşte creşterea gradului de conştientizare în ceea ce priveşte diagnosticul de hipoacuzie la copil prin intermediul screeningului auditiv postnatal, urmat obligatoriu de testări auditive performante în cazurile de copii suspicionaţi hipoacuzici.

Aceste obiective sunt atinse prin folosirea Laboratorului de Audiologie cu aparatură medicală modernă din cadrul secției ORL a Spitalului Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu. Laboratorul a fost înfiinţat în vederea testării auzului sugarilor și copiilor la standarde actuale performante, pentru dignosticarea de precizie a hipoacuziei la vârste foarte mici, precum și în vederea îndrumării tratamentului ulterior cu scopul final de recuperare completă şi de integrare a copiilor hipoacuzici în societate ca cetățeni activi.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociaţia Smiling Faces Romania a luat naştere din dorinţa a doi părinţi de a-şi ajuta băieţelul care suferă de sindromul oculo-auriculo-vertebral spectrum. Pe măsură ce a trecut timpul, fondatorii asociaţiei au realizat că sunt şi alţi copii aflaţi în situaţii similare şi că, în felul acesta, pot face şi pentru ei ceea ce fac pentru Adrian, băieţelul lor.

Misiunea asociaţiei este de a identifica şi de sprijini persoanele care au diverse sindroame şi afectiuni. Totodată, asociaţia se angajează să asigure un maxim de transparenţă pentru activităţile desfăşurate şi pentru folosirea fondurilor provenite din sponsorizări. Administrarea fondurilor este facută pe baze eficiente şi fiecare dintre sponsori (persoane fizice sau juridice) pot primi în orice moment un raport complet al destinaţiei/utilizării fondurilor puse la dispoziţia Asociaţiei.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: