Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Sf Stelian

Bucuria de a darui- o campanie de suflet

| 625 vizualizari

„Bucuria de a darui”- o campanie desfasurata de Asociatia Sfantul Stelian in perioada 20 noiembrie- 20 decembrie 2011

Asociatia Sfantul Stelian desfasoara in acest an un eveniment unic: „Bucuria de a darui!”, o campanie desfaurata spre folosul celor de langa noi.

Intentia noastra este de a asigura, pentru un numar de peste 500 de persoane, un Craciun adevarat. Dorim sa oferim pentru 200 de copii saraci posibilitatea de a invata si sansa de a avea carti, rechizite si materiale didactice, ca orice alt copil. Dorim ca 80 de familii si 100 de batrani singuri sa aiba macar o parte din confortul de care ne bucuram toti, oferindu-le alimente, dulciuri, obiecte casnice. Dorim ca toti sa cunoasca exemplul nostru si sa incerce sa-l urmeze.

De aceea va invitam sa alaturati numele si generozitatea Dumneavoastra de aceasta initiativa minunata si, impreuna, sa reprezentam sursa bucuriei celor mai putin norocosi decat noi. Sprijinul dumneavoastra se poate concretiza fie in sponsorizare financiara, fie in donarea de alimente, produse igienico- sanitare, obiecte, etc. Vom incerca sa mediatizam cat mai mult aceasta campanie si suportul Dvs, pentru ca actiunile noastre sa devina o emblema pentru comunitate.

Detalii suplimentare se pot obtine la telefon 0730003845 sau 021/335.98. 80, sau prin e-mail: otiliageavlete@yahoo.com. Pentru a cunoaste activitatea vasta si profesionalismul Asociatiei Sfantul Stelian va invitam sa consultati si pagina noastra de web: www.sfstelian.org si atasam prezentului e-mail CV-ul organizatiei noastre

 

inapoi la comunicate de presa

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.