Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Sf Stelian

Bucuria de a darui- o campanie de suflet

| 763 vizualizari

In iarna aceasta nu trece mai departe inainte....

...de a-ti pune o intrebare: Cine sunt ei?

... de a te infiora o clipa: Oare cum traiesc?

... de a medita o vreme: As putea sa fiu in locul lor!

... de a-ti simti puterea: Cred ca pot sa fac ceva pentru ei!

... de a-ti exersa vointa: Vreau sa le aduc bucurie!

... de a trece la fapte: Astazi, voi face ceva pentru ei!

Fiecare asteapta ca celalalt sa faca ceva. Astazi, puteti fi Celalalt. Cand te gandesti sa implinesti o fapta buna, inaintea ta apar nenumarate obstacole:

„Astazi sunt obosit. Poate maine”;

„Este prea departe, nu pot sa ajung”;

„ De-abia am pentru ai mei, ce sa mai dau pentru altii”,

„ Oricum, ce pot sa fac eu? O picatura intr-un ocean”

„Am deja alte angajamente”

Suntem tentati sa judecam, sa invinuim, sa gasim pretexte.

Toate aceste obstacole sunt mintea noastra. In iarna aceasta, renuntati o clipa la „mintea voastra cea de toate zilele” si mergeti pana la capat. Veti avea o amintire mai mult din acest Craciun si poate cea mai valoroasa: aceea de a fi bun.

„Bucuria de a darui”- o campanie desfasurata de Asoicatia Sfantul Stelian in perioada 20 noiembrie- 20 decembrie 2011

Intentia noastra este de a asigura, pentru un numar de peste 500 de persoane, un Craciun adevarat. Dorim sa oferim pentru 200 de copii saraci posibilitatea de a invata si sansa de a avea carti, rechizite si materiale didactice, ca orice alt copil. Dorim ca 80 de familii si 100 de batrani singuri sa aiba macar o parte din confortul de care ne bucuram toti, oferindu-le alimente, dulciuri, obiecte casnice. Dorim ca toti sa cunoasca exemplul nostru si sa incerce sa-l urmeze.

De aceea va invitam sa alaturati numele si generozitatea Dumneavoastra de aceasta initiativa minunata si, impreuna, sa reprezentam sursa bucuriei celor mai putin norocosi decat noi. Sprijinul dumneavoastra se poate concretiza fie in sponsorizare financiara, fie in donarea de alimente, produse igienico- sanitare, obiecte, etc. Vom incerca sa mediatizam cat mai mult aceasta campanie si suportul Dvs, pentru ca actiunile noastre sa devina o emblema pentru comunitate.

Detalii suplimentare se pot obtine la telefon 0730003845 sau 021/335.98. 80, sau prin e-mail: otiliageavlete@yahoo.com. Pentru a cunoaste activitatea vasta si profesionalismul Asociatiei Sfantul Stelian va invitam sa consultati si pagina noastra de web: www.sfstelian.org si atasam prezentului e-mail CV-ul organizatiei noastre

 

inapoi la campanii

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.