Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia SOS Vietile Copiilor

 

Administrator pagina:
ofeliamoisa

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
jagaimo, SimonaB28, edipaduraru si inca 21


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str Campia Libertatii nr 43, bl MC6, sc A, ap 19, sector 3
Persoana de contact:
Ofelia Moisa
E-mail:
ofelia.moisa@sosvietilecopiilor.ro
Site web:
www.sosvietilecopiilor.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia S.O.S Vietile Copiilor este o asociatie non-profit, al carei scop este sa le ofere copiilor institutionalizati sansa la o viata mai buna. Vrem sa ii ajutam in toate aspectele posibile, de la oferirea unei familii adevarate la suport moral, educatie, hrana, conditii de viata decente.

Derulam actiuni pe cont propriu de mai bine de 10 ani insa am dorit sa avem o voce mai puternica. De aceea, am hotarat sa infiintam Asociatia S.O.S Vietile Copiilor si sa le oferim copiilor sansa la o viata mai buna. Vrem sa crestem numarul de copii reintegrati in familiile naturale sau integrati in familii adoptatoare.

In perioada de tranzitie, in perioada in care nu isi gasesc o familie, ei sunt intr-o forma sau alta de institutionalizare. In acest timp ne straduim sa le oferim servicii sociale, educatie si servicii medicale copiilor abandonati, copiilor strazii sau celor care provin din familii foarte sarace.

 

Comentarii:


ajutor
coemntarii
Avem probleme financiare foarte mari , asteptam sa fim executati silit de catre banca unde avem creditul pentru apartament sau de catre asociatia de proprietari unde avem datorii foarte mari.AVEM NEVOIE DE AJUTOR! Avem 2 copii , de 9 ani si de 13 ani, au probleme cu tiroida,Simo are hipotiroidie si Ciprian are nanism hipotiroidian.Nu am mai facut analize si control medical la endocrinologie de un an de zile,nu mai stiu unde sa merg si la cine sa apelez. am sa las nr. de tel.0720163365
Adaugat de: badeadana33 la data de 13-November-2013, 8:32
linie gri
 
buna seara
coemntarii
Buna seara ma numesc Ioana si am 26 de ani am un baiatel de 4 ani noi locuim intr-un apartament lasat de cineva fara apa si fara curent dar in orice moment putem ramane pe strada .. sotul meu nu are un loc de munca s nici eu .. se chinuie in fiecare zi la fier vechi pentru 5-10 lei .. imi rupe sufletul baietelul meu stiind ca nu ii pot cumpara si nu ii pot oferii ceea ce are nevoie nu il pot duce la o gradinita ,, Va rog din inima si strig la D-zeu sa ma auda... Ajutati-ma sa pot sa razbesc in greutatea asta .. Sper ca cineva cu inima sa ne poata ajuta ..cu alimente ne este extrem de greu..
Adaugat de: la data de 17-January-2014, 23:35
linie gri
 
ajutor
coemntarii
buna seara am 35 de ani si sunt mama a 4 fetite care de 2 ani se confrunta cu o boala incurabila .am ramas cu 2 copiii dupa divort si din cauza ca din cauza ca nu mai pot muncii avem probleme financiare cine ne poate ajuta ma poate contacta 0732745874
Adaugat de: la data de 26-November-2014, 1:38
linie gri
 

Doneaza obiecte

Are nevoie de: medicamente, scutece, hrana, hainute, jucarii

 

Evenimente comunitate: