Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Nevazatorilor din Romania Consiliul Director

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
lupascristian

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Vatra Luminoasa, 108 BIS
Telefon:
0762223408
Persoana de contact:
Vasile Cristian
E-mail:
administrator@anvr.ro
Site web:
www.anvr.ro

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Asociaţia Nevăzătorilor din România reprezintă interesele nevăzătorilor la nivelul întregii ţări, fiind recunoscută ca organizaţie naţională reprezentativă a nevăzătorilor atât de către autorităţile publice române, cât şi de către organizaţiile internaţionale ale nevăzătorilor; este membră a Uniunii Europene a Nevăzătorilor, a Uniunii Mondiale a Nevăzătorilor, a Consiliului Naţional al Dizabilităţii şi, implicit, a Forumului European al Dizabilităţii.

Organizaţia cuprinde la ora actuală circa 80.000 de membri, persoane încadrate în categoriile de handicap vizuale grav, accentuat şi mediu.

Nici un alt for academic sau de altă natură din România, cu excepţia asociaţiei noastre, nu formează personal pentru relaţionarea directă, în orice fel de împrejurare la persoana lipsită de vedere. Organizaţia a preluat practic numeroase sarcini ale structurilor publice în raportul cu nevăzătorii şi slab văzătorii.

 

Comentarii:


Fundatia Christiana multumeste Asociatiei
coemntarii
Dorim şi pe această cale să vă mulţumim pentru gestul dvs. frumos de a dona copiiilor aflati in grija Fundatiei noastre jucarii. Va stimam enorm pentru marinimia de care ati dat dovada desii situatia financiara a Asociatiei nefiind una roz. Va asiguram de toata recunostinta si stima noastra si vom incerca si noi ca in viitor sa ajutam persoanele aflate in grija dvs. cu tot ce putem.
Adaugat de: florentynamihaila la data de 1-August-2013, 9:47
linie gri
 

Doneaza obiecte

Are nevoie de: electrocasnica , calculatoare.

 

Evenimente comunitate: