Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Misiunea Crestina Armata Salvarii din Romania - Corpul Bucuresti

Evenimente (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)

 

Administrator pagina:
JuliaDumitru

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
SimonaB28


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
str. Pargarilor nr. 2, Sector 2
Telefon:
0723537257
Persoana de contact:
Fanica Andrei
E-mail:
bucuresti@armatasalvarii.ro
Site web:
www.armatasalvarii.ro/bucuresti

 

Informatii despre fundatie

 

Descrierea fundatiei

 
Cine suntem

Armata Salvării este o mişcare internaţională creştină de binefacere, fiind latura evanghelică a bisericii universale. Mesajul ei este bazat pe Biblie. Slujirea ei este motivată de dragostea pentru Dumnezeu şi oameni. Misiunea ei este să predice Evanghelia lui Iisus Hristos şi să vină în întâmpinarea nevoilor oamenilor în numele Lui fără discriminare.

De unde provenim

Armata Salvării (The Salvation Army) a fost fondată în 1865 de William şi Catherine Booth în Londra, Marea Britanie. De atunci ea s-a răspândit în mai mult de 127 ţări ale lumii. În 1999 a început activitatea şi în România, fiind prezenta in acest moment in patru orase: Bucuresti, Craiova, Iasi si Ploiesti.

Pe cine salvăm

Pe cei trudiţi si impovăraţi (Matei 11:28) fizic, sufletesc şi spiritual. Noi credem că prin suferinţa şi moartea Sa, Iisus Hristos a răscumpărat întreaga lume şi oricine crede în El poate fi salvat.

De unde avem resurse

Oamenii din întreaga lume au căpătat încredere în Armata Salvării şi donează cu dărnicie pentru diferite activităţi şi proiecte. Voluntarii participă în diverse acţiuni şi programe pentru copii, tineri, bătrâni, săraci, orfani, bolnavi de SIDA, dependenţi de droguri şi alcool. Membrii îşi dedică timpul şi banii pentru transformarea societăţii.

 

Comentarii:


ajutor
coemntarii
Am nevoie de ajutoruldvs,va multumesc.
Adaugat de: clau343 la data de 28-October-2014, 9:13
linie gri
 

Doneaza obiecte

Are nevoie de: - mobilier, haine si incaltaminte pentru copii si adulti, electrocasnice, carucioare copii si adulti, vesela - mancare: conserve,fructe, legume, alimente sigilate) Dorim ca obiectele donate sa fie in curate, ingrijite si in stare buna de folosinta.

 

Evenimente comunitate: