Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Madalin Anghelescu

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Pentru donatii si sponsorizari va sta la dispozitie doamna economist Adriana Gogoasa – Director Economic al Asociatiei Madalin Anghelescu Str. Lotru Nr. 36, Sector 1, Bucuresti Telefon: 021.666.1160 Program: Luni – Vineri 09.00-16.00
Telefon:
0729984018
Persoana de contact:
Anghelescu Liliana
E-mail:
contact@asociatiamadalinanghelescu.ro
Site web:
www.asociatiamadalinanghelescu.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta mamei si a copilului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Impreuna lucram la rezolvarea problemelor persoanelor cu dizabilitati.Construim un ansamblu rezidential destinat persoanelor cu dizabilitati. Principalele beneficii intr-un ansamblu rezidential proiectat pentru persoanele cu dizabilitati sunt :

accesul imediat la educatie prin gradinita si scoala 1-10 clase;

accesul imediat si gratuit la serviciile medicale prin centrul medical;

accesul imediat si gratuit la recuperare fizica prin centrul de recuperare;

accesul la un loc de munca si la recalificare profesionala prin sectia de croitorie, atelierele de manufactura;

accesul imediat la religie prin existenta bisericii ortodoxe;

accesul la alte activitati recreative prin sala de conferinte si parcul amenajat special pentru persoanele cu dizabilitati;

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Madalin Anghelescu este o asociatie a parintilor copiilor cu tetrapareza spastica infiintata in decembrie 2014 si are ca misiune apararea drepturilor si intereselor persoanelor cu dizabilitati in speta tetrapareza spastica, cresterea calitatii vietii acestora si promovarea includerii si participarii lor deplina la viata comunitatii din care fac parte. Prin toate actiunile noastre facem ca vocea persoanelor cu tetrapareza spastica sa fie auzita iar serviciile noastre sa vina in intampinarea nevoilor lor.Intentia asociatiei este ca prin actiunile sale si prin mobilizarea unui numar cat mai mare de oameni competenti sa contribuie la mentinerea in viata a persoanelor cu dizabilitati. In campania noastra propunem un sistem de viata integrat unde persoanele cu dizabilitati traiesc intr-o societate fara bariere.Proiectele noastre pot fi vizualizate pe site-ul: www.asociatiamadalinanghelescu.ro.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Acesti copii cu nevoi speciale au nevoie de un microbuz pentru transport. Ei se deplaseaza zilnic insotiti de parinti pana la unitatile de invatamant, spitale, locuri de socializare, evenimente,cu mijloacele de transport in comun sau pe jos. Dorim sa va informam pe aceasta cale despre dificultatile unui parinte insotitor si ale copilului sau in deplasarea catre scoala zilnic, pe orice fel de anotimp, iarna, cand sunt temperaturi scazute si trotuare inzapezite, vara, pe canicula si pe asfaltul incins, primavara si toamna cand sunt precipitatii intense, ploi si vant puternic.

 

Evenimente comunitate: