Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Hermes Bucuresti

Evenimente (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaHermesBucuresti

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Masina de Paine nr.41, bl. OD55, scara 1, ap.41, sector 2, Bucuresti
Telefon:
0723397493
Persoana de contact:
Claudia Racovitan
E-mail:
office@asociatiahermes.ro
Site web:
www.asociatiahermes.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Asociatia Hermes Bucuresti sprijina copiii cu o situatie materiala precara, pentru a le oferi posibilitatea de a beneficia de educatia scolara. Copiii de astazi reprezinta viitorul de maine, ei fiind cei care trebuie sa contribuie la dezvoltarea societatii noastre, la perpetuarea si crearea valorilor acesteia, la conservarea traditiilor. Dar cum ar putea un copil care este analfabet sa faca fata unor astfel de provocari Ce fel de viata ar putea avea, cum s-ar integra in societate, cum ar putea sustine si dezvolta mediul in care traieste

Aici intervenim noi, Asociatia Hermes Bucuresti. Cautam scoli cu elevi care doresc sa depaseasca anumite limite existente in cauza mediului sau conjuncturii in care traiesc, elevi care nu au avut sansa de a se naste intr-o familie care sa isi permita sa ii sustina si sa le asigure minimul necesar pentru a putea merge la scoala. Sistematic, cu mult drag si daruire incercam ca prin donatiile facute de cei care ne sustin, sa fim noi sansa de care au ei nevoie pentru a reusi. Le oferim astfel accesul la educatie si implicit la un trai mai bun in viitor.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Hermes Bucuresti a fost infiintata in anul 2011 de un grup de persoane motivate de aceeasi dorinta de a sustine educatia copiilor care din cauza situatiei materiale precare sau a mediului din care provin si a posibilitatilor extrem de limitate inclusiv de ordin practic (scoli aflate la kilometrii distanta de satul in care locuiesc copiii, lipsa imbracamintii si a incaltamintei, a rechizitelor, a cartilor, etc.) risca sa abandoneze scoala mult prea devreme.

Pentru a preveni astfel de situatii, a sustine educatia si a combate analfabetismul, ne-am propus sa gasim scoli in special din mediul rural prin intermediul carora putem ajunge la acesti copii.

Avem mai multe proiecte in derulare pe care le urmarim pentru a ajuta in mod durabil copiii fara posibilitati materiale sa mearga in continuare la scoala.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: