Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania Centru de Recuperare si Reintegrare Sociala

Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Calea Mosilor nr.113 sc. D et. 2 sector 2 Bucuresti
Telefon:
021/ 312 27 81
Persoana de contact:
Maria Cozea
E-mail:
ahsr@arexim.ro
Site web:
www.ahsr.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
1000

 

Servicii oferite:

Asistenta medicala si sociala

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania Centru de Recuperare si Reintegrare Sociala este o organizatie neguvernamentala nationala infiintata in anul 1991 sa reprezinte interesele individuale si colective ale persoanelor cu handicap somatic (bolnavi cronici) peste 10000 de membri.

In tot acest timp am pus accent pe imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu nevoi speciale (persoane cu disabilitati si alte grupuri dezavantajate indiferent de varsta) fara a face nici un fel de discriminare.

Asociatia Handicapatilor Somatici din Romania este acreditata de catre Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei ca furnizor de servicii sociale.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor beneficiarilor nostri am infiintat Centrul de Recuperare si Reintegrare Sociala pe baza principiului sanselor egale la asistenta socio-medicala a tutoror cetatenilor.

Principalele obiective ale centrului sunt: oferirea de servicii specializate in domeniul medical social si juridic reprezentarea intereselor individuale si colective ale persoanelor ce ni se adreseaza. In cadrul centrului functioneaza urmatoarele cabinete: medicina de familie cabinet termografie cabinet ecografie cabinet recuperare medicala (fiziokinetoterapie si masaj medical).

Donatii in bani: beneficiarii nostri sunt bolnavi cronici si au nevoie de ajutor financiar pentru a-si procura medicamente si pentru efectuarea unor investigatii medicale ce nu sunt suportate de casa de asigurari de sanatate( markeri tumorali hormoni tiroidieni rezonanta magnetioca computer tomograf etc.)

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: