Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Complex Care

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Foisorului nr. 6, bl.F2C, ap.31, Bucuresti, Sector 3
Telefon:
0765.483.550, 0732.43.41.44
Persoana de contact:
Dr. Ramona Constantinescu
E-mail:
complexcare.ro@gmail.com
Site web:
www.complexcare.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

1. Organizarea de servicii de ingrijiri integrate pentru grupuri specifice de persoane cu nevoi speciale de ingrijire.

2. Servicii de ingrijiri medicale la domiciliu, prin contract cu casele de asigurari, cu durata de maxim 90 de zile pe an, de care pot beneficia doar persoanele ce fac dovada calitatii de asigurat si au o recomandare de la un medic specialist de spital sau ambulatoriu, in acest sens.

ingrijirile medicale la domiciliu decontate de casele de asigurari nu presupun ingrijiri de menaj, igiena, socializare, etc.

3. Servicii sociale de ingrijiri medicale la domiciliu asigurate prin programe de voluntariat sau in colaborare cu primariile de sector.

4. Sustinerea cazurilor sociale prin campanii.

5. Dezvoltarea conceptului de îngrijiri paliative si servicii sociale integrate si multidisciplinare.

6. Organizarea de servicii de ingrijiri integrate pentru grupuri specifice de persoane cu nevoi speciale de ingrijire.

7. Cursuri de formare in diferite profesii socio-medicale; curs de baza si cursuri de educatie continua propriu pentru initierea si formarea echipelor care doresc sa dezvolte un serviciu de ingrijire la domiciliu; programe de formare de formatori in domeniul ingrijirilor integrate, multidisciplinare; elaborarea de ghiduri, standarde si protocoale pentru promovarea si aplicarea ingrijirilor integrate la diverse nivele ale asistentei medicale si sociale

8. Stimularea dezvoltarii stiintifice si de cercetare in campul ingrijirilor integrate si multidisciplinare prin structurarea cadrului logistic in vederea realizarii unor servicii moderne de comunicare electronica in timp real, medic-pacient; fundamentarea si stimularea cooperarii dintre diverse institutii care actioneaza in sfera medico-sociala, pentru acceptarea dezvoltarea si implementarea tipurilor de îngrijiri integrate si multidisciplinare.

9. Cooperarea cu alte organizatii (guvernamentale, profesionale, culturale, neguvernamentale etc.)

10. Abordarea institutiilor guvernamentale si crearea de grupuri de presiune (lobby) pe langa institutiile guvernamentale din sistemul social sau medical national in vederea sistematizarii planurilor si programelor sociale ori medicale circumscrise scopului asociatiei in conformitate cu standardele europene.

11. Editarea, tiparirea, difuzarea, prin mijloace proprii sau pe baza de colaborare cu institutii de stat sau private, de carti, reviste, albume, publicatii diverse din domeniul stiintific, informatic, audio-vizual, literar, alte publicatii periodice, afise, material publicitar si documentar pentru cunoasterea si realizarea activitatilor proprii sau privind activitati ale unor institutii în legatura cu scopul Asociatiei.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia non profit, Complex Care pune la dispozitie persoanelor cu nevoi speciale ( varstnici aflati in imposibilitatea de a se ingriji, persoane cu dizabilitati, nedeplasabile, pacienti in stadii terminale, persoane vulnerabile precum copiii abandonati, femeile abuzate sau persoanele fara adapost) servicii medicale si sociale de ingrijiri la domiciliu.

Asociatia Complex Care isi doreste sa creeze un standard de ingrijiri medicale si sociale, la domiciliu, pentru categoriile vulnerabile, atat in beneficiul acestora, pentru o reinsertie sociala cat mai rapida, cat si in beneificul sistemului de sanatate, pentru a scadea costurile spitalizarilor.

De asemenea, isi propune sa organizeze cursuri ce au drept scop formarea de personal calificat in ingrijiri medicale la domiciliu si ingrijiri paleative.

Voluntarii asociatiei, reprezentati de studenti la medicina, medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti, psihologi, asistenti sociali vor realiza vizite la domiciliu pentru identificarea nevoilor celor vulnerabili si pentru a veni in intampinarea lor asigurand asistenta medicala specializata, ingrijiri medicale la domiciliu, alte tipuri de ingrijiri (menaj, cumparaturi, plata facturilor, socializare, participarea la evenimente, pelerinaje, transport asistat).

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Materiale sanitare, aparatura sanitara

 

Evenimente comunitate: