Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Community Aid Romania

Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Communityaid

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Calea Plevnei 24
Telefon:
0767671584
Persoana de contact:
Gabriel Cateliu
E-mail:
sponsor@communityaid.ro
Site web:
communityaid.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Plasament
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

In prezent, resursele tangibile si intangibile sunt distribuite in mod inegal atat la nivel national cat si international. Disparitatile dintre comunitatile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate au devenit din ce in ce mai evidente, cu efecte negative la nivel social, dar si economic.

Misiunea noastra este de a sustine comunitatile in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate prin proiecte de dezvoltare a cunostintelor si abilitatilor membrilor acestora. Pentru a realiza acest lucru ne propunem sa fim alaturi de cei ce isi doresc sa faca o schimbare in bine in viata lor sau a comunitatii lor.

 

Descrierea fundatiei

 
Identitatea

Asociatia Community Aid Romania a fost infiintata ca organizatie non-profit in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial, totodata tinand cont de protejarea mediului inconjurator si exploatarea sustenabila a resurselor naturale.

Organizatia noastra tinteste catre armonizarea legaturilor inter-umane dintre comunitatile dezvoltate si cele in curs de dezvoltare sau sub-dezvoltate. De asemenea, consideram necesara crearea unui circuit economico-social benefic tuturor prin stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.

Echipa

Suntem o echipa tanara, dar cu peste 10 ani de experienta cumulata in domeniu. Fiecare membru a participat sau a organizat proiecte in cadrul altor asociatii non-profit atat in Romania cat si in afara granitelor tarii.

Suntem pregatiti si dornici sa initiam cat mai multe proiecte ce vor avea un impact benefic asupra comunitatilor romanesti si internationale, atat in zona rurala cat si in cea urbana.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Acest apel se adreseaza oamenilor ce doresc sa doneze cu ocazia sarbatorilor de iarna, cadourile vor ajunge la copiii din: Centrul de Plasament Peris si Centrul Voluntari, famililor defavorizate din: Municipiul Medgidia, Comuna Tortoman, Comuna Silistea si Comuna Bahna jud Neamt. Se pot dona: jucarii, hainute, alimente,dulciuri, carti etc. Donatiile se pot aduce la sediul Asociatiei Community Aid Romania, Calea Plevnei nr 24 Bucuresti

 

Evenimente comunitate: