Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Better World

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Valeriu Braniste 37-39, Sector 3
Persoana de contact:
Andreea P.
E-mail:
ichoose@betterworld.ro
Site web:
www.betterworld.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

O lume mai buna incepe cu tine. Cu alegerile tale. Cu visele si valorile tale. Incepe cu credinta ca sta in puterea ta sa schimbi lumea in care traiesti.

 

Descrierea fundatiei

 
O lume mai buna incepe cu tine. Cu alegerile tale. Cu visele si valorile tale. Incepe cu credinta ca sta in puterea ta sa schimbi lumea in care traiesti.

Cine suntem Suntem tineri voluntari motivati de o lume mai buna. Credem in copii pentru ca ei sunt cei care duc mai departe o societate mai buna, si fac acest lucru exact asa cum noi ii invatam. Ne plac oamenii sinceri care ni se alatura pentru ca stiu ca impreuna putem pune o amprenta asupra lumii in care traim. Iubim gesturile simple venite din suflet de la oameni care daruiesc si ii invata astfel pe cei din jur cum sa daruiasca mai departe.

Ce facem Ce facem noi este simplu, ce facem impreuna cu voi este minunat. Noi doar gandim in termeni de rezultate o serie de proiecte care sa ii dezvolte pe cei din jur. Partea cea mai frumoasa este atunci cand ne cunoastem, cand voi aflati de noi si noi de voi, cand punem impreuna toate eforturile noastre comune si ne bucuram de satisfactia pe care ne-o aduc rezultatele proiectelor desfasurate.

Cine ne ajuta O lume mai buna se construieste daruind: timp, efort, profesionalism. Le multumim partenerilor care cred in proiectele noastre si ne ofera suportul lor in atingerea rezultatelor pe care dorim sa le atingem.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: