Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia ALTERNATIVA 2003

 

Administrator pagina:
alternativa

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Dynutzza, gvoichita, hermina.rotaru si inca 3

Au donat pentru aceasta fundatie:

Dynutzza

gvoichita

hermina.rotaru

Imparte

oana22

radiana
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str. Fortunei nr 51 sector 1 Bucuresti
Telefon:
0216682027/ 0735533605
Persoana de contact:
Mihaela Neagu – psiholog responsabil Departament Dezvoltare
E-mail:
alternativa2003romania@yahoo.com
Site web:
http://alternativa2003.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Consiliere psihologica

Educatie speciala

Pregatire si orientare profesionala (Acreditare de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor in meseria de Modelator in ceramica)

Socializare si programe de recreere

Transport

 

Descrierea fundatiei

 
Misiune: sustinerea persoanelor cu dizabilitati intelectuale in vederea integrarii lor sociale si imbunatatirea vietii familiilor acestora pentru a duce o viata cat mai aproape de normalitate.

Initiativa infiintarii asociatiei ALTERNATIVA 2003 a apartinut unor persoane puternic motivate: parinti avand copii cu dizabilitati mentale carora li s-au alaturat rude si profesionisti implicati in activitati de educare recuperare si integrare in dorinta de a crea o structura de sprijin de calitate superioara ca alternativa la solutiile existente in Romania in ceea ce priveste integrarea socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati mintale.

Activitatile se desfasoara in cele 3 centre ale noastre: Centrul de Zi Centrul de Gazduire Temporara si Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala. Centrul de Zi si Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala isi desfasoara activitatea intr-un imobil obtinut printr-o finantare nerambursabila de la Fundatiile Olandeze iar Centrul de Gazduire Temporara isi desfasoara activitatea intr-un imobil obtinut cu fonduri de pe un proiect finantat de Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.

Organizatia este acreditata de Ministerul Muncii si are parteneriate stabile cu institutii de baza ale statului: Directia Generala de Asistenta Sociala Sector 1 Inspectoratul Scolar Ministerul Muncii Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.

Demararea unor proiecte foarte importante finantate cu impact major asupra comunitatii si pe care le-am condus cu profesionalism responsabilitate si seriozitate precum si datorita faptului ca am facut dovada sustenabilitatii si perpetuarii lor in timp ne-au ajutat sa castigam increderea unora dintre cele mai mari organizatii finantatoare din Romania: Fundatia United Way Fundatia Principesa Margareta Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap Asociatia Internationala a Femeilor Primaria sector 1.

Donatii in paine: zilnic acordam micul dejun si o masa calda de parnz tinerilor nostri beneficiari deci ne-ar ajuta o donatie de 6 paini zilnic.

Donatii in obiecte: Presa pentru deseuri de hartie ar fi de mare folos tinerilor nostri sa realizeze hartie de impachetat.

Donatii in bani: Intrucat este absolut necesara extinderea spatiului din Centrul de Gazduire temporara pentru a asigura servicii unui numar mai mare de beneficiari si pentru a introduce noi servicii adaptate nevoilor lor avem nevoie de 35.000 lei pentru constructie.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: presa pentru deseuri de hartie

 

Evenimente comunitate: