Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată

Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaTerapieComportamentala

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Curs de formare continua la Brasov: „Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist” – Ianuarie 2019

| 42 vizualizari

Daca vrei sa devii terapeut sau lucrezi deja dar vrei sa-ti aprofundezi cunostintele, am adaugat o noua locatie in calendarul 2019. Ne vedem la Brasov!

Descriere curs

Cursul este practic, construit pe baza experientei de 15 ani in lucrul cu copiii cu autism, dar si a expertizei trainerilor acreditati international. Se va baza pe demonstratii practice astfel incat, la final, cunostintele dobandite de participanti sa aiba o aplicabilitate cat mai mare.

Parintii pot participa, de asemenea, la curs si cu siguranta vor intelege ce inseamna un plan de terapie intensiv, personalizat in functie de nevoile copilului, dar si ce trebuie sa faca atat terapeutii cat si coordonatorul pentru a maximiza potentialul copilului.

Traineri vor fi Anca Dumitrescu, consultant ABA, acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst), Claudia Matei, consultant ABA, acreditat BCaBA.

Psihologii cu drept de libera practica vor primi 42 de credite de la Colegiul Psihologilor din România.

Detalii participare

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor avea o parte practica in cadrul centrelor ATCA si vor realiza un scurt filmulet cu aplicarea tehnicilor de terapie discutate la primul modul. In cadrul modulului II participantii vor primi feedback si se va pune accent pe punerea in practica a tehnicilor insusite.

Perioadele de sustinere a cursului – 2 module:

– Modulul I va fi tinut in perioada 24 – 26 ianuarie (joi – 12.00 – 18.00, vineri – 9.00 – 16.00, sambata 9.00 – 16.00).

– Modulul II va fi tinut in perioada 25 – 27 februarie (luni – 12.00 – 18.00, marti – 9.00 – 16.00, miercuri 9.00 – 16.00).

Finalitatea

Numarul de cursanti: 20

FINALITATEA: diploma oferită de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania. Diploma si credite vor primi doar psihologii cu drept de liberă practică. Pentru a primii cele 42 de credite este necesara participarea la ambele module ale cursului. Participantii fara drept de libera practica vor primi o adeverinta de participare.

Participantii vor primi suportul de curs, in fomat electronic.

Locatie: str. Lunga, nr 55, Brasov

Inscriere

Taxa unui modul este 650 lei.

Se va achita o taxa de 200 lei, la inscriere, iar diferenta se va achita in momentul sustinerii primului modul (la fel se va proceda si pentru urmatorul modul).

Parintii copiilor cu autism beneficiaza de 25% reducere din pretul integral al cursului.

Se va achita un avans de 200 lei in contul RO65BTRLRONCRT0470415701, deschis la Banca Transilvania, Cabinet individual de psihologie Dumitrescu Ancuta, CIF 25707067.

Persoana de contact:

Adelina Anghele

0751 285 910

adelina.anghele@atca.ro

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.