Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată

Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaTerapieComportamentala

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Curs de formare continua in Bucuresti – Mai 2018: „Tehnici de psihoterapie cognitiv comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist”

| 112 vizualizari

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata in colaborare cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza:

CURSUL DE FORMARE CONTINUA „TEHNICI DE PSIHOTERAPIE COGNITIV COMPORTAMENTALA SI ANALIZA COMPORTAMENTALA APLICATA IN TULBURĂRILE DE SPECTRU AUTIST”.

Cursul va fi tinut de Anca Dumitrescu, psihoterapeut si consultant ABA, acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst), Claudia Matei, psihopedagog si consultant ABA, acreditat BCaBA.

Cursul este acreditat cu 42 de credite de Colegiul Psihologilor din România.

Descriere curs

Descrierea cursului – cursul se adreseaza specialistilor care doresc sa lucreze in acest domeniu sau celor lucreaza deja in domeniul tulburarilor de spectru autist dar doresc sa-si aprofundeze cunostintele. Pot participa deasemenea si studenti sau parinti ai copiilor cu tulburari de spectru autist (insa fara a primi credite din partea Colegiului Psihologilor din Romania– se va primi doar adeverinta de participare).

Cursul se va baza pe demonstratii practice astfel incat la final cunostintele dobandite de participanti sa aiba o aplicabilitate cat mai mare.

Detalii participare

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor avea o parte practica in cadrul centrelor ATCA si vor realiza un scurt filmulet cu aplicarea tehnicilor de terapie discutate la primul modul. In cadrul modulului II participantii vor primi feedback si se va pune accent pe punerea in practica a tehnicilor insusite.

Perioadele de sustinere a cursului – 2 module + PRACTICA in centrele ATCA:

– Modulul I va fi tinut in perioada 17, 18 mai (joi – 12.00 – 19.00, vineri – 9.00 – 16.00).

– Modulul II va fi tinut in perioada 14, 15 iunie (joi – 12.00 – 19.00, vineri – 9.00 – 16.00)

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor efecuta 14 ore de PRACTICA in cadrul centrelor ATCA sub supervizarea unuia dintre terapeutii cu experienta, scopul fiind insusirea tehnicilor prezentate in cadrul cursului.

Înscriere

Taxa unui modul este 600 lei.

Se va achita o taxa de 200 lei, la inscriere, iar diferenta se va achita in momentul sustinerii primului modul (la fel se va proceda si pentru urmatorul modul).

Se va achita un avans de 200 lei in contul RO63RZBR 0000 0600 1763 2889, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Cabinet individual de psihologie Matei Claudia.

Persoana de contact:

Psih. Anca Dumitrescu

Tel: 0743 145 559

mail: anca.dumitrescu@atca.ro

Inscrierile se pot face pana pe data de 8 mai 2018.

Finalitatea

Numarul de cursanti: 15

FINALITATEA: diploma oferită de Colegiul Psihologilor din Romania si Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania. Diploma si credite vor primi doar psihologii cu drept de liberă practică. Pentru a primii cele 42 de credite este necesara participarea la ambele module ale cursului. Participantii fara drept de libera practica vor primi o adeverinta de participare.

Participantii vor primi suportul de curs, in fomat electronic.

Locatie: Centrul ATCA – ABA ACADEMY, Str. Orzari nr 92, sector 3, Bucuresti

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.