Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată

Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaTerapieComportamentala

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

CURS RBT- Registered Behavior Analyst – Acreditarea terapeutilor in Analiza Comportamentala Aplicata – Martie 2019

| 26 vizualizari

RBT (Registered Behavior Technician) este persoana direct responsabila de implementarea planului de interventie pe care il dezvolta coordonatorul echipei (Board Certified Behavior Analyst).

Pentru a putea obtine acreditarea ca RBT va fi urmat un training de 40 de ore iar ulterior va fi sustinut un examen in urma caruia se va obtine acreditarea RBT.

Training-ul va fi tinut de Anca Dumitrescu, consultant acreditat BCBA (Board Certified Behavior Analyst) si Claudia Matei, consultant acreditat BCaBA.

Descriere curs

Acest tip de acreditare ar trebui obtinut de catre toti terapeutii care aplica analiza comportamentala in terapia copiilor cu tulburare de spectru autist. Cunoasterea principiilor teoretice ale analizei aplicate a comportamentului este esentiala pentru progresul ulterior ca profesionist si pentru implementarea corecta a planului de interventie realizat de coordonator.

Toate detaliile legate de conditiile impuse de BACB pentru obtinerea aceastei acreditari pot fi gasite pe https://www.bacb.com/rbt/

Detalii participare

Program curs modul I:

13 martie – 12.00 – 19.00

14 martie – 9.00 – 16.00

15 martie – 9.00 – 16.00

Program curs modul II:

18 aprilie – 9.00 – 16.00

19 aprilie – 9.00 – 16.00

20 aprilie – 9.00 – 13.00

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor trebui sa realizeze o scurta filmare (30 – 45 min) pentru a demonstra insusirea tehnicilor abordate in cadrul cursului.

Training-ul va fi sustinut atat in limba engleza cat si in limba romana insa examenul final este in limba engleza, ceea ce presupune o buna cunoastere a limbii engleze.

Evaluarea finala, in urma cursului, este independenta de curs, si va fi facuta de un BCBA sau BCaBA ales de cursant. Nu se impune ca evaluarea si supervizarea sa fie facute de acelasi BCBA care tine cursul.

Cursul are 2 cerinte finale: evaluarea facuta de un BCBA/ BCaBA si examenul final (examenul va fi grila si se va desfasura la Computerland Romania).

Finalitatea

”This training program is based on the Registered Behavior Technician Task List and is designed to meet the 40-hour training requirement for the RBT credential. The program is offered independent of the BACB.”

Training-ul va urmari RBT Task List https://www.bacb.com/rbt/rbt-task-list/

Inscriere

Înscriere:

Taxa unui modul este 650 lei, costul total fiind de 1 300 lei.

Locatie: Centru ATCA, Str. Orzari 92A, sector 2, Bucuresti

Pentru inscriere se va completa un formular si se va achita un avans de 200 lei in contul RO65BTRLRONCRT0470415701, deschis la Banca Transilvania, Cabinet individual de psihologie Dumitrescu Ancuta, CIF 25707067.

Data limita pentru inscriere este 3 martie 2019.

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.