Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată

Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
AsociatiaTerapieComportamentala

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Acreditarea terapeutilor in Analiza Comportamentala Aplicata – RBT- Registered Behavior Analyst – Mai 2018

| 87 vizualizari

Descriere curs

This training program is based on the Registered Behavior Technician Task List and is designed to meet the 40-hour training requirement for the RBT credential. The program is offered independent of the BACB.

Training-ul va urmari RBT Task List http://bacb.com/rbt-task-list/ si va fi tinut in perioada – 24, 25, 26 mai si 21, 22, 23 iunie 2018.

RBT (Registered Behavior Technician) este persoana direct responsabila de implementarea planului de interventie pe care il dezvolta coordonatorul echipei (BCBA sau BCaBA).

Pentru a putea obtine acreditarea, terapeutul trebuie sa efectueze cel putin 40 de ore de training iar ulterior va sustine un test in urma caruia va obtine acreditarea RBT.

Training-ul poate fi tinut doar de catre un consultat acreditat international, respectiv BCBA sau BCaBA.

Acest tip de acreditare ar trebui obtinut de catre toti terapeutii care aplica analiza comportamentala in terapia copiilor cu tulburare de spectru autist. Cunoasterea principiilor teoretice ale analizei aplicate a comportamentului este esentiala pentru progresul ulterior ca profesionist si pentru implementarea corecta a planului de interventie realizat de coordonator.

In cadrul Asociatiei de Terapie Comportamentala Aplicata se poate urma un astfel de training pentru terapeuti, formarea fiind sustinuta de catre Anca Dumitrescu, consultant BCBA si Claudia Matei, consultant acreditat BCaBA.

Toate detaliile legate de conditiile impuse de BACB pentru aceasta acreditare pot fi gasite pe http://bacb.com/rbt-requirements/ . Va rugam ca inainte de inscrierea la curs, sa cititi cu atentie descrirea de pe site-ul BACB.

Detalii participare

Program curs modul I:

24 mai – 12.00 – 18.00

25 mai – 9.00 – 16.00

26 mai – 9.00 – 16.00

In perioada dintre cele 2 module cursantii vor trebui sa realizeze o scurta filmare (30 – 45 min) pentru a demonstra insusirea tehnicilor abordate in cadrul cursului.

Training-ul va fi sustinut atat in limba engleza cat si in limba romana insa examenul final este in limba engleza, ceea ce presupune o buna cunoastere a limbii engleze.

Evaluarea finala, in urma cursului, este independenta de curs, si va fi facuta de un BCBA sau BCaBA ales de cursant. Nu se impune ca evaluarea si supervizarea sa fie facute de acelasi BCBA care tine cursul.

Cursul are 2 cerinte finale: evaluarea facuta de un BCBA/ BCaBA si examenul final (examenul va fi grila si se va desfasura la Computerland Romania).

Înscriere

Taxa unui modul este 600 lei, costul total fiind de 1 200 lei.

Pentru inscriere se va completa un formular si se va achita un avans de 200 lei in contul RO 85 BUCU E4 7770252511 RO 01, deschis la Alpha Bank, Asociatia Terapie Comportamentala Aplicata, CIF 23830437.

Data limita pentru inscriere este 15 mai 2018.

Pentru inscrierea la curs, este important sa existe experienta de minim 1 an in lucrul cu copiii cu TSA.

Pentru mai multe detalii si inscriere trimiteti mail pe adresa anca.dumitrescu@asociatiatca.ro sau sunati la 0743 145 559 (Anca Dumitrescu).

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.