Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA PENTRU INTERVENTIE TERAPEUTICA IN AUTISM

 

Administrator pagina:
AITA

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Spiridusii lui Mos Craciun pentru copiii cu autism

| 973 vizualizari

Amenajarea a 2 cabinete noi de terapie in centrul AITA

La data de 11 octombrie 2012 incepe cea de-a doua editie a “Atelierului Spiridusilor lui Mos Craciun pentru copiii cu autism” organizata de Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA). La fel ca anul trecut, spiridusii vor confectiona felicitari care de care mai frumoase si mai stralucitoare, pentru a strange fonduri pentru copiii cu autism. Scopul este unul foarte important, care va avea efecte pozitive de durata pentru viitorul copiilor cu autism, si anume: amenajarea a inca doua cabinete de terapie in cadrul centrului AITA.

Pentru a indeplini acest obiectiv important - de a amenaja doua cabinete de terapie in plus unde copiii cu autism sa aiba parte de programe de recuperare de calitate – este necesar sa se stranga suma de 6000 euro. Nu este o suma mica, insa avem incredere ca multi oameni cu inima deschisa vor face donatii in schimbul unei felicitari realizate manual de spiridusi, si speram ca aceste contributii sa ajunga sa formeze suma de care AITA are nevoie pentru amenajarea noilor cabinete.

Spiridusii voluntari, creativi si cu voie-buna, se vor intalni la sediul AITA, strada Drumea Radulescu, nr. 9, sect. 4, Bucuresti (zona Tineretului), timp de 10 saptamani la rand, in fiecare joi din perioada 11 octombrie – 13 decembrie 2012 .

Pentru indeplinirea scopului propus, echipa de spiridusi are nevoie de intariri, fie de alti spiridusi creativi voluntari care sa creeze felicitari ce vor ajuta la strangerea de fonduri, fie de spiridusi magici care se ofera voluntar sa distribuie felicitarile la locul lor de munca sau in orice alt loc unde cred ei ca pot obtine fonduri pentru proiectul din acest an.

In cazul in care doresti sa te alaturi echipei de spiridusi, fie ca spiridus creativ (care participa la atelier), fie ca spiridus magic (care distribuie felicitari cu scopul obtinerii de fonduri), fie in ambele ipostaze, te invitam sa trimiti un e-mail la adresa: asociatia.aita@yahoo.com cu datele tale de indentificare si cu aria in care doresti sa te implicit.

Sunt multi copii cu autism care au nevoie de terapie si care inca nu pot fi asistati adecvat in Romania. Contribuie la amenajarea a 2 cabinete de terapie si ajuta copiii sa paseasca dincolo de barierele autismului!

 

inapoi la campanii

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.