Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA FLUENS

 

Administrator pagina:
Fluens-asociatie

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bucuresti
Adresa:
Str.Lucacesti nr. 4 sector 6
Telefon:
0734354454
Persoana de contact:
Otilia Geavlete
E-mail:
otiliageavlete@yahoo.com
Site web:
www.asociatiafluens.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe de voluntariat
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
200

 

Servicii oferite:

Proiectul "Un viitor mai sigur- imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tineri institutionalizati" este dezvoltat in cadrul a 5 centre de plasament din sectorul 1, respectiv CSS Sf. Nicolae, CSS Sf. Maria, CSS Sf. Iosif, CSS Pinocchio, Casa familiala Sf. Stefan.

Proiectul ofera servicii educationale, de dezvoltare a abilitatilor de viata independenta, de consiliere psihologica si terapie, de consiliere vocationala si orientare pe piata muncii pentru copii si tineri institutionalizati.

Proiectul "Porti deschise- acces la servicii sociale inovative pentru persoane varstnice institutionalizate" furnizeaza servicii de consiliere psihologica si terapie, socializare, suport medical si material pentru persoane varstnice din centre de stat. Lucram in cadrul a 5 centre din Bucuresti, respectiv CSS Straulesti, CSS Odai, CIA Sf.VAsile, CIA Sf. Elena, Centrul Sf. Luca. Am antrenat zeci de voluntari in cadrul centrelor si am creat o retea de terapeuti in sprijinul varstnicilor singuri.

Departamentul de formare al Asociatiei Fluens ofera cursuri de formare acreditate in domeniile "Ingrijire varstnici la domiciulu", "Ingrijire copii" si "Animator socio-educativ", precum si cursuri de scriere si management de proiect, workshopuri in domenii psihologice, grupuri de dezvoltare personala.

 

Descrierea fundatiei

 
Asociatia Fluens este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite . Cu ajutorul vostru, Asociatia Fluens poate sa schimbe destine. Cum ne puteti sprijini In primul rand ca voluntari in proiectele noastre. Ne puteti promova. Puteti dona 2% pentru Asociatia Fluens sau sprijini financiar dezvoltarea unui proiect.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: - alimentare - igienico- sanitare - rechizite - imbracaminte, incaltaminte, lenjerie

 

Evenimente comunitate: