Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA CARP OMENIA

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

"Dati un leu pentru cantina sociala"

| 257 vizualizari

„Dati 1 leu pentru cantina sociala” reprezinta o campanie initiata de Asociatia C.A.R.P. „Omenia” Bucuresti, care doreste construirea unei cantine sociale, in cadrul unui centru multifunctional, in str. Amurgului nr. 40, destinata varstnicilor nostri cu venituri mici si aflati in situatii de risc social. Proiectul se doreste a fi de lunga durata, pentru a veni in sprijinul nevoilor de hrana, socializare si apartenenta la un grup.

Cand am pornit pe acest drum, acela al Omeniei, ne-am propus ca, indiferent de obstacole, sa reusim sa dezvoltam reteaua de servicii sociale destinate persoanelor varstnice.

Fara un sprijin concret, ne va fi greu, nu vom reusi sa finalizam acest proiect de suflet, atat de repede pe cat ne dorim. Pana la urma cei care vor avea de suferit vor fi tot varstnicii, care vor ramane singuri in lupta lor pentru un trai decent.

Va invitam sa va alaturati actiunilor noastre de colectare a fondurilor necesare sa oferim o viata mai buna bunicilor nostri.

Pentru sustinerea acestui demers puteti face donatii in contul bancar RO22 BUCU 1051 2137 2909 1RON, deschis la Alpha Bank, sucursala Libertatii sau la sediul central al Asociatiei, persoana de contact: Director Programe Sociale Mihai BAJKU- tel. 0722.736.116 si Sef Birou Asistenta sociala Gabriela Anghelina - 0722.869.244/0766.180.321

 

inapoi la campanii

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.