Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA CARP OMENIA

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Omenia canta alaturi de prietenii ei

| 174 vizualizari

Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “OMENIA” București are plăcerea de a vă invita joi, 20.07.2017, ora 18.00, la Happy Cinema, în incinta Liberty Center Mall, alături de seniorii noștri, la un eveniment caritabil organizat cu ocazia strângerii de fonduri pentru construirea unei cantinei sociale destinate persoanelor vârstnice aflate în situații de risc social.

Astfel, în cadrul unui concert – Omenia cântă împreună cu prietenii ei - vom cânta și ne vom bucura alături de îndrăgiți interpreți ai muzicii populare românești: Anuța Arghiroi, Leonard Petcu, Daniel Frunzăreanu, Letiția Boroi, Florin Pârlan, Sirin Narenji. Nu va lipsi, bineînțeles, nici grupul vocal „Seniorii OMENIA” cu un frumos și variat repertoriu.

Evenimentul va fi moderat de catre cunoscuta actrita Doina Ghitescu.

Se vor putea bucura de eveniment cei care vor face o donație minima pentru cantina socială, sprijinind astfel un proiect de suflet al asociației noastre.

Considerăm că reprezintă o oportunitate pentru dumneavoastră și o onoare pentru noi prezența la acest eveniment, unde puteți afla mai multe despre demersurile și acțiunile asociației noastre de protecție socială și promovare a drepturilor persoanelor vârstnice. Pentru mai multe detalii aveți la dispoziție paginile noastre de internet: www.carp-omenia.ro și www.fn-omenia.ro, postul tv on-line: www.omeniatv.ro, dar și conturile de facebook: Carp Omenia/ Asociatia CARP Omenia Centrul de Zi.

Persoană de contact: Anghelina Gabriela – Sef Birou Asistenta sociala, email: gabriela.anghelina@fn-omenia.ro, telefon: 0766.180.321/0722.869.244

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.