Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA CARP OMENIA

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook

Moș Crăciun împarte daruri la CARP “OMENIA”!

| 225 vizualizari

Câteva zile ne mai despart de cea mai frumoasă sărbătoare creștină, Nașterea Domnului, momente pline de caldură sufletească, lumină și compasiune pentru cei mai nevoiași dintre noi. În acest scop, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor “OMENIA” București vă invită la festivitatea organizată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, ce va avea loc joi, 22 decembrie, la Colegiul Economic Viilor (Șos. Viilor, nr. 38, sector 5), începând cu orele 10.00. Într-un cadru de bucurie și emoție se vor distribui membrilor noștri cu pensii mici și foarte mici, ajutoare financiare și materiale constând în aproximativ 200 de pachete substanțiale cu produse specifice sărbătorilor. Cu ocazia acestor sărbători, la nivel de asociație, vor fi distribuite în total 800 de pachete.

Festivitatea va debuta cu mesajul domnului Gheorghe Chioaru, președintele Asociației C.A.R.P. “OMENIA” București urmat de cuvintele rostite de distinșii invitați, reprezentanți ai ONG-urilor, dar și ale partenerilor noștri care ne sunt aproape tot restul anului: Crucea Rosie-Filiala sector 5 Bucuresti; Fundatia United Way Romania; SC Euronet Services; CEMPS SA; A&G Total Trade Distribution; WeSound; Catena.

Programul va conține un exercițiu asiatic de relaxare TAI CHI, momente artistice precum recitalul de colinde susținut de Corul Senioarelor de la Centrul de Zi al C.A.R.P. “OMENIA, un recital de chitară, recitalul cântăreței Anuța Mădălina Arghiroi, dar și multe alte surprize pentru invitați. Vă așteptâm cu drag să le urăm împreună “Sărbători Fericite” seniorilor noștri.

 

inapoi la evenimente

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.