Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila si Integrare Profesionala (ADDIP)

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
evanagybv

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
symona3000, evelina, DanSmiles si inca 5


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Brasov
Adresa:
Bdul. Griviței nr. 84, Bl. 12, Sc. D, Apt. 11
Telefon:
0754.049636
Persoana de contact:
Eva Nagy
E-mail:
contact.addip@gmail.com
Site web:
www.addip.webs.com

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Programe pentru copii si tineri
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Serviciu acreditat de Consiliere si Orientare Socio Profesionala a tinerilor care se pregatesc/au parasit sistemul de protectie sociala

 

Descrierea fundatiei

 
Consiliere individuală și de grup

Ca fiecăruia dintre noi, circumstanțele din trecut, diferite persoane sau evenimente neplăcute lasă influențe adânci care pot afecta imaginea corectă de sine, convingerile, comportamentul și chiar deciziile pe care le luăm. Din acest motiv, identificarea unor provocări sau nevoi emoționale actuale și ale rădăcinilor acestora este o parte importantă în activitățile noastre cu tinerii.

Coaching, Mentoring

Nu totdeauna trebuie să redescoperim singuri roata. De multe ori ajută să înveți împreună cu cei care au trecut prin experiențe similare. ”Dacă țintești nimic, cu siguranță vei nimeri” spune un proverb. De aceea, a ajuta la stabilirea unor țeluri personale și atingerea lor, stabilirea unui plan personal de dezvoltare, identificarea de provocări sau oportunități și atingerea lor, implementarea unor schimbări sau înlocuirea unor obiceiuri vechi cu unele mult mai bune, sunt o parte din activitățile noastre individuale cu cei care sunt gata să investească în dezvoltarea lor.

Activități informale

Activitățile ADDIP au la bază încrederea, respectul și acceptarea necondiționată. Și toate acestea se pot dezvolta și mai bine prin activități informale de genul: excursii, tabere, activități sportive, jocuri de grup și alte activități sociale.

Training și Educație

Stabilirea de țeluri personale și obiective pentru a le atinge, dezvoltarea abilităților relaționale, administrarea schimbărilor, dezvoltarea abilităților de comunicare, dezvoltarea abilităților de conducere, pregătirea pentru viața de cuplu, sunt doar câteva din tematicile pe care le abordam cu beneficiarii nostri. Pentru mai multe detalii... click.

Orientare Profesională

Cariera nu trebuie să fie aleasă doar în funcție de ce anume au ales prietenii noștri cei mai buni sau ce se vinde cel mai bine pe piață la momentul actual. Cariera, în cele din urmă, trebuie să fie o extensie a înzestrărilor noastre naturale și a pasiunilor noastre. În acest sens, încercăm să identificăm împreună cu beneficiarii noștri vocația lor profesională și în măsura posibilităților, chiar să facilităm formarea lor profesională pe anumite domenii.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 

Evenimente comunitate: