Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Societatea de Scleroza Multipla din Romania

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
smiling_lary

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma

Au donat pentru aceasta fundatie:
Dynutzza, evelina, mirelaCeaus si inca 31


imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bihor
Adresa:
Str.Buzaului,2B,Oradea,Bihor
Telefon:
0259406662 ; 0771 043 091
Persoana de contact:
Larisa Sandu
E-mail:
office@smromania.ro
Site web:
www.smromania.ro

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Drepturile omului
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

SERVICIUL DE INFORMARE SI CONSILIERE MS HELP DESK

este un program de servicii complexe, proiectat inca din anul 2003, insa cu dezvoltare etapizata. Acest program se refera la consolidarea unei infrastructuri de instrumente formale si informale de baza pentru SSMR, menite sa confere activitatilor societatii resurse profesionale pe termen lung ai capacitatea dezvoltarii de parteneriate si recunoastere oficials in probleme si servicii specializate.

Serviciile MS Help Desk sunt destinate:

Persoanele afectate de SM: Informare privind boala, resursele de informare si contacte;

Consiliere privind problemele sociale si juridice si medicale pentru persoanele afectate de SM;

Administrarea Bazei de Date (inclusiv noile solicitari pentru tratament);Organizarea de evenimente special destinate persoanelor afectate de SM;Informare diversa; Monitorizarea calitatii vietii persoanelor afectate de SM.

 

Descrierea fundatiei

 
1. HELP LINE. In anul 2007 au fost inregistrate peste 2500 de apeluri telefonice. Serviciul este asigurat de un operator si poate fi accesat de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 si 16:00. Persoanele interesate pot suna la numarul de telefon 0 800 800 044. Acest numar de telefon este gratuit din orice retea (fixa si mobila).

2.SITE-UL SSMR - site-ul conţine toate activităţile pe care societatea noastra a dezvoltat. Site-ul este gazduieste o formă electronică a revistei Columna şi un forum pentru persoanele cu scleroză multiplă) în 2008 am avut un total de 86319 de vizitatori, cu o distribuţie pe fiecare luna. (www.smromania.ro)

3. SEMINARUL NATIONAL PE TEME DE SCLEROZA MULTIPLA. Seminarul este adresat persoanelor afectate de SM avand un program cu caracter informativ si educativ in sfera socio-medicala, prin sustinerea unor ateliere tematice, de prezentare si discutii cu subiecte de interes pentru persoanele cu SM, precum: cele mai moderne si actuale solutii de tratament, solutii privind fizioterapia, alimentatie, managementul bolii, familie, SM la locul de munca, etc.. In acest an Seminarul se gaseste la editia a V-a.

4.Centrul National de ocupare a fortei de munca a fortei de munca pentru persoane cu SM si alte boli neurologice rare - Acces Abilitate

Societatea de Scleroza Multipla din Romania deruleaza acest proiect in perioada 01.10.2009 - 30.09.2012, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii, Alianta Nationala de Boli Rare din Romania si Fundatia de Ingrijiri Comunitare.

 

Comentarii:


Tratament Scleroza Multipla CCSVI-Premiera
coemntarii
Premiera in Romania. Clinica Dalin Medical face proceduri de diagnosticare, investigatii, si interventii pentru tratarea \"SCLEROZEI MULTIPLE - CCSVI\" (insuficienta venoasa cronica cerebrospinala). Clinica este dotata cu aparatura specifica pentru CCSVI si medicii sunt atestati pentru aceasta procedura de Dr. Zamboni .Este singura clinica din Romania care face diagnosticul si interventia pentru SCLEROZA MULTIPLA -CCSVI. http://www.youtube.com/watch?v=Zky0jc-MM5o
Adaugat de: ccsviromania la data de 4-June-2011, 20:44
linie gri
 

 

Doneaza bani

 

Evenimente comunitate: