Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

ASOCIATIA CRESTINA PENIEL TINCA

Evenimente (0)
Campanii (0)
Comunicate de presa (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
asociatiapeniel

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bihor
Adresa:
STR. MURESULUI NR 8 LOC TINCA
Telefon:
0724538518
Persoana de contact:
BADEA DANIELA
E-mail:
danaestera@yahoo.com
Site web:
www.penieltinca

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Asociatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

Persoane institutionalizate:
35

 

Servicii oferite:

Servicii formale, cu caracter general:- rezidenta si cazarmament- management institutional, etcServicii cu caracter individual:-de specialitate: medicale, consiliere, management de caz, etc.-de baza (suport pentru realizarea igienei personale, imbracare dezbracare, igiena eliminarilor, hranire si hidratare, transfer si mobilizare, deplasare in interior)-de suport (ajutor in prepararea si obtinerea componentelor de baza pentru pregatirea hranei, efectuarea de cumparaturi specifice, activitati de companie si menaj, de insotire in mijloacele de transport sau la iesirea din centru, deplasari in exterior si in mentinerea relatiilor cu persoanele importante pentru beneficiar, activitati de administrare si gestionare a bunurilor si serviciilor accesate si de petrecere proactiva a timpului liber conform propriilor doleante. -de reabilitare si adaptare a ambientului (mici amenajari, reparatii si transformari pentru a adapta mediul la beneficiar si nevoile sale)Avand in vedere ca functionarea in integralitate a acestor servicii da masura eficientei activitatii, grija pentru atingerea standardelor de eficienta si calitate reprezinta o sarcina primordiala pentru toti angajatii Centrului si individual pentru fiecare in sfera sa de activitate.Asociatia este Acreditata de Ministerul Muncii pentru oferirea de servicii sociale.

 

Descrierea fundatiei

 

Centrul de varstnici “Peniel” din comuna Tinca functioneaza din anul 2008. Institutia a fost construita in spiritul activitatii care urma sa se desfasoare in dansa, asigurandui-se astfel maximul functional. Cladirea este noua si sunt asigurate circuitele interne functionale.

Beneficiarii serviciilor din Centrul de varstnici “Peniel” sunt persoane de varsta a treia, aflate in situatii de dependenta partiala sau totala de interventia unei alte persoane, aflati temporar sau pentru o perioada lunga de timp in imposibilitatea de a-si desfasura independent activitatile zilnice, sau izolate psihosocial, persoane aflate in risc sau pericol, acestia pot suferii de afectiuni fizice, senzoriale sau de alta natura, care le limiteaza autonomia personala.

In acelasi timp despre beneficiari se mai poate spune ca sunt persoane ce au dobandit un anumit grad de handicap, bolnavi cronici, persoane care sufera de boli incurabile, mutilante sau imobilizante sau cei care pot fi caracterizati din varii motive ca victime ale marginalizarii si violentei. Centrul de varstnici Peniel doreste sa indeplineasca un rol de asanare si reparatie sociala si morala. Institutia are o capacitate de 35 locuri. Structurarea se face distinctiv pe sexe, existand locuri pentru barbati si locuri pentru femei. Dormitoarele sunt amenajate pentru un numar mediu de 2-3-4 beneficiari intr-o camera.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Descarca acum Declaratia 2%
Declaratia 230 pentru salariati

 

Doneaza bani

Doneaza obiecte

Are nevoie de: Noptiere, paturi electrice, aparat de aer, carje fixe, aparatura medicala de recuperare, medicamente, SCUTECE PENTRU ADULTI, aleze. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

 

Evenimente comunitate: