Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Crucea Rosie-Subfiliala Comanesti

Campanii (0)
Articole (0)
Activitati de voluntariat (0)

 

Administrator pagina:
Fara administrator

Data inregistrare:
mai mult de 1 an in urma
imparte.ro pe twitter imparte.ro pe facebook
Datele de contact ale fundatiei
 
Judet:
Bacau
Adresa:
str.Liceului, nr.4, Comanesti
Telefon:
0751570262
Persoana de contact:
Leru Liviu
E-mail:
crrcomanesti@gmail.com
Site web:
http://crucea-rosie-comanesti.webnode.ro/

 

Informatii despre fundatie
 
Categorie:
Fundatii
Domeniu principal de activitate:
Asistenta si ingrijire batrani
Alte domenii de activitate:

 

Servicii oferite:

Oferim servicii de prim ajutor in cadrul evenimentelor organizate in Bacau: Ziua Aviatiei, evenimente sportive: Campionatul National de Judo, Campionatul national de Inot, Raliul Moldovei, alte competitii sportive – meciuri de fotbal si de hanbal.

De asemenea, oferim servicii de prim ajutor la Strandul Letea in perioada verii- servicii contractate de Primaria Bacau.

Asigurarea transportului pacienților pentru asigurarea dializei este o altă direcție de activitate. Pe timpul iernii, transportul pacientilor poate să devină foarte dificil de asigurat cu ambulantele din dotare, deoarece mulți dintre acestia locuiesc în zone izolate si greu accesibile.

Totodată, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău este solicitat să asigure intervenția de urgență la diferite manifestări, spre exemplu Zilele orașelor Comănești, Moinești și altor localități din județ, precum si la diverse spectacole.

Nu în ultimul rând, am efectuat transporturi umanitare pentru diferiți pacienți, atunci când conjuncturile au impus acest lucru.

 

Descrierea fundatiei

 
Societatea Naţională de Cruce Roşie Română, înfiinţată la 4 iulie 1876, recunoscută prin Decretul domnesc nr. 1744 din 8 septembrie 1876, a funcţionat neîntrerupt până în prezent, aducându-şi contribuţia în domeniul umanitar atât în timp de conflict armat cât şi în timp de pace.

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


Doneaza obiecte

Are nevoie de: Donații alimente BANCA DE ALIMENTE ÎI POATE HRĂNI PE CEI NEVOIAȘI AJUTĂ ȘI TU Când mergi la cumpărături, poți dona alimente greu perisabile pentru persoanele care suferă de foame. Caută pe rafturile magazinelor CORA, Carrefour, Metro alimentele pe care le poți cumpăra și donează-le Băncii de Alimente a Crucii Roșii, în cutiile special amenajate la ieșirea din magazine Donații obiecte Cu ajutorul donatiei dvs, putem contribui la asigurarea celor necesare traiului pentru persoana nevoiasa. Puteti trimite prin posta sau curier obiecte de uz casnic, casnice, imbracaminte, incaltaminte la sediul nostru din str. liceului, nr.4 Comanesti jud. Bacau.

 

Evenimente comunitate: