Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Asociatia Lumina

Pedaleaza pentru o sansa!

| 468 vizualizari

Asociatia "Lumina" din Bacau invita toti pasionatii de ciclism din oras sa se alature campaniei "Pedaleaza pentru o sansa". Actiunea caritabila de desfasoara la inceputul lunii septembrie si are ca scop strangerea de fonduri pentru copiii si tinerii bolnavi incurabil aflati in grija ONG-ului.

Cursa de ciclism se desfasoara pe parcursul a 4 zile, pe 4 trasee a cate 95 de kilometri fiecare. Banii care se vor strange din donatii vor fi folositi pentru achizitionarea unei masini de teren.

"Scopul nostru este strangerea de fonduri necesare achizitionarii unui autoturism Dacia Duster 4X4 cu care sa putem ajunge la copiii diagnosticati cu boli incurabile si care locuiesc in zonele greu accesibile din judetul Bacau", a declarat doamn Mihaela Dumitrache, director executiv Asociatia Lumina-Hospice Casa Albert.

Campania "Pedaleaza pentru o sansa" va avea loc in perioada 10-13 septembrie. Participantii se pot inscrie in cursa contra sumei de 50 lei – persoana fizica - si 50 euro – persoana juridica pentru fiecare angajat inscris la tur.

Inscrierile la eveniment se fac la numerele de telefon 0735 211510 sau 0234 515887.

 

inapoi la comunicate de presa

 

Comentarii:

Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.