Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Studiu de caz: Fundatia care le multumeste donatorilor sai
 

Studiu de caz: Fundatia care le multumeste donatorilor sai

 

donatii"Multumesc donatorule!". Se intampla mai rar ca o fundatie sa multumeasca donatorilor ei mai mult decat o singura data, la infaptuirea demersului caritabil. Si totusi, Fundatia Ulman ce se ocupa cu ajutorarea adultilor tineri afectati de cancer (The Ulman Cancer Fund for Young Adults) o face in mai mult feluri.

Munca celor de la Fundatia Ulman (infiintata de Doug Ulman, supravietuitor a trei forme de cancer) nu ar fi fost posibila fara donatiile generoase de care are parte fundatia. De aceea membrii sai considera extrem de importanta transmiterea mesajului "multumesc" catre donatorii sai.

Multumiri prin biletele

In fiecare saptamana, voluntarii organizatiei se aduna si scriu intre 100 si 200 de biletele cu "multumesc" destinate donatorilor. Fiecare biletel spune o poveste despre un tanar supravietuitor de cancer care a beneficiat direct de serviciile Fundatiei Ulman.

Totodata, fundatia nu uita sa le spuna personal donatorilor catre ce program se duc donatiile lor.

Multumiri prin telefon

In fiecare zi, directorul executiv al fundatiei, Brock Yetso, da telefoane de multumire catre un numar cat mai mare de donatori. El tine sa precizeze acestora cat de importanta si de generoasa este donatia oferita. Dar asta nu e tot.

Fundatia Ulman trimite si mesaje video de multumire catre donatorii sai, facandu-i sa inteleaga cum banii trimisi de ei ajuta bolnavii de cancer in timpul perioadei cat acestia doneaza. Cu ajutorul donatiilor primite, fundatia ii ajuta pe acesti tineri bolnavi de cancer si din punct de vedere material, oferindu-le benzina pentru a se putea deplasa la centrele de tratament sau la magazinele alimentare.

Multumiri prin filmulete

Recent, Fundatia Ulman a impartasit cu donatorii sai un filmulet video despre ce inseamna un ajutor pentru benzina oferit unui bolnav de cancer in perioada chimio-terapiei. Astfel, donatorii au putut simti impactul pozitiv pe care il au in viata acestor tineri care se lupta cu cancerul.

Multumiri pe retelele sociale

Pe langa biletelele, telefoanele si filmuletele video pe care le realizeaza, Fundatia Ulman utilizeaza si retelele sociale pentru a spune "multumesc" donatorilor sai. Cateodata pe Twitter apar un mare "Multumesc" pentru toti donatorii din saptamana de dinainte, urmat de cateva cifre despre cate donatii au fost.

Impartasind aceste povesti ale tinerilor ce lupta impotriva cancerului, Fundatia Ulman se asigura ca fiecare persoana care doneaza este speciala si ca fara ei, ONG-ul nu ar putea sa functioneze.

Citeste si:

Studiu: Fundatiile risca sa-si piarda sustinatorii daca nu se folosesc de competentele digitale

Cand ONG-urile cer timp, oamenii doneaza mai multi bani


Sursa foto: nonprofitquarterly.org

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roAsa se mentin relatiile !!
coemntarii
Foarte frumos ca multumeste donatorilor sai aceasta fundatie !! Conteaza foarte mult ! Asa se mentin relatiile .... Lucreaza ca la carte !
Adaugat de: gvoichita la data de 12-March-2013, 15:00
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Retelele sociale pentru ONG: cum le folosesti?

Pinterest pentru ONG-uri

Accesarea fondurilor europene pentru ONG-uri

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: