Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Strangerea de fonduri pentru fundatii umanitare
 

Strangerea de fonduri pentru fundatii umanitare

 

Fundatiile umanitare, din pacate, nu beneficiaza de tot sprijinul de care au nevoie. Toate aceste fundatii umanitare au nevoie de fonduri in cercetarea lor, fonduri care influenteaza milioane de oameni. Evenimentele de strangere de fonduri sunt cruciale pentru fundatii.

Cum ar putea fundatiile umanitare sa stranga bani si recunoastere, daca nu dispun de fonduri de la bun inceput? In timp ce activitatea de strangere de fonduri poate fi complexa, poate ajuta fundatiile umanitare sa ai aiba succes, iar cauza pentru care militeaza sa aiba vizibilitatea pe care si-o doresc.

Incheierea unui partneriat cu o corporatie este o metoda eficienta pentru fundatii umanitare sa stranga bani. Marketingul centrat pe sustinerea unei cauze functioneaza deja de mult timp. Foarte multe organizatii s-au asociat cu fundatii umanitare pentru a avea succes.

Strangerea de fonduri si Internetul

O alta metoda folositoarea pentru o strangere de fonduri eficienta este utilizarea Internetului. In timp ce unele fundatii umanitare folosesc deja Internetul pentru a-si promova cauza, mai pot fi si alte mijloace nedescoperite inca, printre care networkingul social, liste de email-uri sau articole RSS. Fundatiile umanitare pot sa-si creeze profiluri pentru organizatia lor cu link-uri catre site-urile oficiale, pot scrie posturi pe blog despre aspecte ce tin de activitatea lor sau isi pot crea un grup de dezbateri pe problemelor sociale.

Fundatiile umanitare pot folosi Internetul pentru o strangere de fonduri eficienta si in alte modalitati. Sa incepi o campanie de emailing poate fi o solutie rapida care atinge un numar mare de suporteri, in acelasi timp. Si, daca organizatia ta vrea sa faca parte din lantul fundatiilor active, ea poate sa se inscrie pe forumi caritabile.

O diversitate de fundatii umanitare

Sunt fundatii umanitare de toate tipurile si de toate marimile. Pot sa fie alcatuite din cativa membri sau pot fi formate din mai multe departamente, si cu un istoric lung. Marimea si vizibilitatea nu ar trebui sa impiedice stragerea de fonduri pentru nicio fundatie umanitara. Asa ca, porneste incet, aduna-ti puterile si incepe sa implementezi mecanisme simple de strangere de fonduri pentru a-ti sustine eforturile caritabile.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Cum infiintez o asociatie caritabila

Servicii de ingrijire

Doneaza timp!

Donatiile in bani

Cum sa donezi haine unui centru de plasament

Cum le putem reda copilaria copiilor strazii?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: