Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Redirectioneaza 2% catre Asociatia Fluens ajuta un ONG tanar
 

Redirectioneaza 2% catre Asociatia Fluens, ajuta un ONG tanar

 

Asociatia Fluens este o organizatie tanara, bazata pe munca voluntara, care vine in sprijinul categoriilor sociale vulnerabile. Astfel, voluntarii Asociatiei Fluens ajuta copiii abandonati, batranii singuri, tinerii care necesita indrumare, persoanele bolnave, precum si familiile nevoiase.

Asociatia FluensCum poti ajuta Asociatia Fluens

Pentru a sprijini Asociatia Fluens, te poti alatura in calitate de voluntar in actiunile intreprinse de membrii organizatiei, ajutand de asemenea la promovarea programelor pentru ajutorarea categoriilor sociale vulnerabile. In plus, poti ajuta Asociatia Fluens prin directionarea catre aceasta organizatie nonguvernamentala a 2% din impozitul datorat statului pentru veniturile realizate din salarii in anul 2012.

Obiectivele si proiectele Asociatiei Fluens

Asociatia Fluens isi propune sa promoveze oportunitatile sociale, educationale, culturale, de sanatate si mediu, atat in interes general, cat si in ceea ce priveste categoriile dezavantajate ale societatii.

Unul dintre proiectele Asociatiei Fluens, "Copiii tuturor", isi propune sprijinirea copiilor din centrele de plasament si casele familiale, prin implicarea resurselor materiale si umane. Astfel, copiii vor avea parte de suport educational, consiliere psihologica si terapie, precum si alternative de petrecere a timpului liber si ajutor material.

Proiectul "Punte peste izolare" pune accent pe nevoile persoanelor varstnice din centrele de asistenta si ingrijire si camine. Voluntarii Asociatiei pregatesc activitati de recreere si socializare, in dorinta de a creste calitatea vietii batranilor. In plus, in cadrul acestui proiect sunt organizate actiuni menite sa aduca valorizare si recapatare a stimei de sine pentru parintii abandonati.

"Bate si ti se va deschide" este un alt proiect al Asociatiei Fluens, prin intremediul caruia voluntarii acorda suport, in primul rand financiar, dar si indrumari, informare si consiliere persoanelor bolnave sau aflate in situatii de criza.

Afla mai multe de pe siteul asociatiei aici.

Cum directionezi 2% din impozitul pe venit

Pentru a directiona 2% din impozitul pe venit trebuie sa descarci de pe pagina asociatiei formularul 230 daca ai obtinut venituri doar din salarii sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse. Atasaza fisa fiscala pe anul 2012 de la angajator si depune ambele documente la Registratura Administratiei Financiare, pana pe data de 25 mai 2013.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Zambet pentru toti copiii

Voluntariatul pentru copiiAsociatia Sfantul Stelian

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: