Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Fundatii si asociatii in sprijinul copiilor
 

Fundatii si asociatii in sprijinul copiilor

 

Fundatii si asociatii in sprijinul copiilorNevoile copiilor din Romania sunt din ce in ce mai mari atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si mediul in care acestia traiesc. In acest scop, exista asociatii si fundatii nonguvernamentale care vin in sprijinul copiilor, oferindu-le ajutorul de care au nevoie.

Asociatia "Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate"

Aceasta asociatie, denumita si "PITICOT", este o asociatie nonprofit prin intermediul careia se doreste ajutorarea copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si a celor aflati in dificultate, prin mijloace materiale, financiare, morale si spirituale.

Printre principalele obiective ale asociatiei se numara organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri in sprijinul copiilor, promovarea de campanii publicitare pentru a face cunoscute diverse probleme ale copiilor: sanatate, handicap, saracie. Astfel, Asociatia isi propune sa stranga fonduri pentru ajutorarea lor.

Asociatia M.A.M.E. – Maternitate, Advocacy, Medicina, Educatie

Aceasta organizatie nonprofit a fost infiintata la inceputul anului 2009, la initiativa Mariei Culescu. De-a lungul timpului, s-au alaturat asociatiei mai mult persoane care sustin proiectele initiate si derulate, in beneficiul sistemului medical din Romania.

Printre principalele obiective ale asociatiei se numara initierea si derularea proiectelor, campaniilor si evenimentelor care sa le aduca beneficii copiilor, identificarea si ajutorarea pacientilor cu afectiuni grave, ofera protectie sociala copiilor si parintilor aflati in dificultate.

Fundatia "Cristian Serban" pentru ajutorarea copiilor bolnavi

Aceasta organizatie a fost infiintata de familia profesorilor dr. Viorel si Margit Serban in anul 1991, in memoria fiului lor Cristian.

Principalul obiectiv al Fundatiei este imbunatatirea situatiei medicale a copiilor si tinerilor bolnavi de diabet zaharat, de hemofilie ori alte boli care le pun in pericol viata. In acest sens, Fundatia doreste construirea, dotarea si intretinerea unui Centru Medical, ca institutie de binefacere, destinat evaluarii, tratamentului si recuperarii copiilor si tinerilor bolnavi de afectiuni grave.

Fundatia Salvati Copiii Romania

Salvati Copiii Romania este o organizatie care militeaza activ pentru drepturile si protectia copilului. Pentru a veni in sprijinul copiilor defavorizati, Fundatia deruleaza proiecte de facilitare a accesului la educatie. In plus, ofera servicii specializare pentru protectia copilului in familie si in societate.

sursa foto:http://teens.drugabuse.gov

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Voluntariatul pentru copii

Unde donez bani sa ajut copiii

Top 8 fundatii pentru asistenta mamei si a copilului

Top 7 fundatii pentru copii si tineri

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: