Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Fundatia Sfanta Irina
 

Fundatia Sfanta Irina

 

Fundatia "Sfanta Irina" a fost infiintata in anul 1998, la initiativa unui grup de medici, care a raspuns nevoii de ingrijire paliativa specializata pentru bolnavi, pana in ultima clipa a vietii.

Fundatia Sfanta IrinaAstfel, a fost fondat Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina", cu scopul de a acorda asistenta medicala, sociala, psihologica si spirituala bolnavilor de cancer si leucemie aflati in stadiu avansat. In momentul de fata, centrul are o capacitate de 16 paturi si spatii de desfasurare a activitatilor.

Activitatile Fundatiei "Sfanta Irina"

Activitatile Fundatiei Sfanta Irina sunt de doua tipuri: medicale si religioase. In ceea ce piveste activitatile medicale, la Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina" se acorda ajutor in ceea ce priveste controlul durerii pentru obtinerea unui confort optim, care sa-i permita bolnavului participarea la actul de ingrijire, tratarea simptomatica a principalelor afectiuni care insotesc fazele avansate ale bolii, cum ar fi depresia, anxietatea, plagile, fracturile spontane, dar si ajutor in prevenirea complicatiilor la nivel infectios, metabolic, in ceea ce priveste dezechilibrele hidroelectrolitice.

De asemenea, bolnavii in stare terminala sunt stimulati sa participe la activitati de socializare, de promovare a drepturilor financiare si sociale a persoanelor afectate de cancer, dar participa si la discutii care ii ajuta sa inteleaga ce se intampla cu ei, astfel incat sa accepte mai usor dificultatea bolii.

La Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina" li se acorda ajutor si familiilor bolnavilor, ajutandu-i sa treaca mai usor peste procesul de degradare fizica si psihica a persoanelor dragi atat pe perioada internarii, cat si dupa externare.

In ceea ce priveste activitatile religioase, bolnavii sunt ajutati sa accepte boala cu mai multa usurinta si sa se impace cu divinitatea.

Donatii pentru Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina"

Munca Centrului de Ingrijiri Paliative "Sfanta Irina" este finantata aproape in intregime din donatii. Toti cei care vor sa ajute o pot face, donand in contul RO11PIRB4201700750001000, deschis la Piraeus Bank Bucuresti, sucursala Carol. Mai multe informatii se pot gasi pe site-ul www.sfantairina.ro.

sursa foto: sfantairina.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Ingrijiri paliative

Fundatiile sunt mai valoroase pentru mediul de afaceri decat realizeaza

Fundatia Sensiblu

Fundatia Motivation Romania

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: