Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Fundatia Nadia Comaneci
 

Fundatia Nadia Comaneci

 

Fundatia Nadia ComaneciFundatia Nadia Comaneci este o organizatie non-profit coordonata de gimnasta simbol a sportului romanesc, in calitate de membru fondator si presedinte.

Misiunea Fundatiei Nadia Comaneci

Fundatia Nadia Comaneci are ca principal obiectiv incurajarea, susinerea si promovarea performantei in orice domeniu, pornind de la rezultatele sportive, la dezvoltarea educationala si profesionala, pana la calitatea vietii si a familiei.

Fundatia Nadia Comaneci isi propune astfel sa dezvolte programe prin care sa sprijine tinerii sportivi dornici sa atinga cele mai ambitioase standarde de performanta, sa lupte pentru respectarea drepturilor mamei si copilului in Romania si sa se implice in activitati sociale si umanitare avand in centrul lor familia ca fundament al evolutiei societatii romanesti.

Viziunea Fundatiei Nadia Comaneci

Fundatia Nadia Comaneci priveste cu speranta in viitorul care sa apartina din nou unor performeri de nota 10, considerand ca prin dorinta de atingere a performantelor fiecare se poate autodepasi.

Fundatia Nadia Comaneci are incredere ca, impreuna cu cei care doresc sa i se alature in viitoarele demersuri, va reusi sa readuca in prim plan valorile, succesele si oamenii remarcabili.

Fundatia Nadia Comaneci actioneaza respectand urmatoarele valori:

  • Implicare
  • Cunoastere
  • Perfectiune
  • Implicarea pentru cunoasterea si rezolvarea necesitatilor si dorintelor oamenilor, alaturi de dorinta de perfectiune in orice activitate, sunt valori prin care poate fi atinsa performanta.

Programe in derulare:

  • „Zece pentru gimnastica - care are ca scop sustinerea tinerelor gimnaste. In cadrul acestui program a fost lansata, in decembrie 2009, “Papusa Nadia Comaneci”.
  • “e-aptitudini” – program initiat de Microsoft Romania care isi propune sa ofere membrilor comunitatii posibilitatea de a invata continuu, de a-si forma deprinderile necesare utilizarii calculatorului si a mijloacelor IT.
  • “Siguranta copiilor online” – campanie initiata de Microsoft Romania pentru a atrage atentia parintilor asupra pericolelor la care sunt supusi copiii in timpul navigarii pe Internet.

Proiecte realizate:

  • „Sunt mic si voinic”- campanie pentru promovarea unei vieti active si practicarea sportului de catre prescolari
  • „First Bebe”program initiat de Fundatia Romanian Angel Appeal si dedicat tinerilor care urmeaza sa aiba primul copil

Daca doriti sa va alaturati Fundatiei Nadia Comaneci, o puteti face sponsorizand unul dintre proiectele pe care le deruleaza sau pe care le are in pregatire.

Puteti fi la curent cu programele viitoare, in care este nevoie de sprijinul dumneavoastra, urmarind sectiunea de News de pe site-ul fundatiei.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roO FAPTA BUNA IN LUNA DECEMBRIE-CONCURS ROM
coemntarii
http://www.impreunapentrufiecare.ro/fapte-bune/totul-e-ca-o-poveste-daca-mama-nu-mai-este/157 TOTUL ESTE O POVESTE DACA MAMA NU MAI ESTE
Adaugat de: MARIANACODRUT la data de 26-November-2010, 18:05
linie gri
 
urgent
coemntarii
buna ziua!suntem o familie cu trei copii si vem nevoie urgent de un contor apa rece DN15 deoarece s-a spart cel vechi si nu avem apa.deasemenea alimente,hainute ,incaltaminte pentru baiatel de 4respectiv 5ani si fata de 12 ani.va rog din suflet sa ne ajutati si sa nu ne ignorati mesajul.va multumesc.dedeaylin29@yahoo.com este adresa de e-mail.va rog din suflet sa imi dati un raspuns pozitiv.
Adaugat de: dedeaylin29@yahoo.com la data de 11-March-2015, 14:51
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fundatia United Way Romania

Fundatia pentru SMURD

Fundatia Dinu Patriciu

Fundatia Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: