Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Fundatia Avon
 

Fundatia Avon

 

Fundatia Avon a luat fiinta in 1955 si are misiunea de a imbunatati viata femeilor si a familiilor lor.

Activitatea Fundatiei Avon se axeaza pe trei arii principale: lupta impotriva cancerului la san, a violentei domestice si asistenta in caz de dezastru.

Lupta impotriva cancerului la sanFundatia Avon

Din 1992 si pana in prezent, in lupta importiva cancerului la san, Avon a strans si a donat peste 660 de milioane de dolari, finantand in 50 de tari din intreaga lume programe specializate in prevenirea si tratarea acestei boli.

In Romania, Avon a investit peste 2,4 milioane de dolari in dotarea cu echipamente medicale a centrelor de oncologie din intreaga tara, in campanii de informare si educare a publicului feminin, in programe de screening pentru femeile peste 40 de ani, dar si in pregatirea asistentilor sociali si maternali care intra in contact cu victimele violentei domestice.

Misiunea campaniei Avon impotriva cancerului la san este sa stranga fonduri pentru a finanta programe educative destinate informarii si educarii femeilor din Romania, in ceea ce priveste diagnosticarea precoce a cancerului la san, dar si pentru a asigura ingrijirea medicala de calitate pentru toti pacientii diagnosticati cu cancer la san.

Programe de finantare lansate de Avon Cosmetics Romania

Avon Cosmetics Romania a lansat un nou program de finantare, prin care va sustine proiecte de interventie impotriva cancerului la san si a violentei domestice. Programul se adreseaza ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania care se preocupa de domeniul sanatatii sau a serviciilor sociale. In acest scop, compania va acorda 100.000 de dolari, repartizati pe doua linii de finantare.

Pe de-o parte, fondul "Proiecte pentru sanatatea sanilor", care se adreseaza organizatiilor cu expertiza in probleme legate de cancerul la san. Prin intermediul acestui fond, vor fi finantate proiecte care au drept scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san.

A doua linie de finantare se refera la fondul "Proiecte pentru victimele violentei domestice" si se adreseaza organizatiilor neguvernamentale cu experita in probleme legate de violenta domestica si institutii publice sau private, care ofera servicii sociale specializate.

sursa foto: www.comunicatedepresa.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.roprotectie
coemntarii
Fara independenta financiara,femeia nu are o soarta mai buna,cine o ajuta sa-si gaseasca un job platit bine,sa nu mai depinda de nimeni?
Adaugat de: clau343 la data de 24-August-2013, 18:39
linie gri
 
Parkinson
coemntarii
Apreciez faptul ca luptati in potriva cancerului dar, nu vreau sa supar pe nimeni dar si cei tineri care sufera de aceasta boala Parkinson au ne voie de sprijin . Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni, va urez succes in tot ce faceti.
Adaugat de: la data de 20-June-2014, 1:45
linie gri
 
caut ajutoarele lui mos craciun
coemntarii
Ajutati.l pe mos craciun sa ne gaseasca am patru copilasi traim din ajutor social nu au ghete gentile sau rupt nu stiu cum da ma impart de aceia va rog sa ma ajutati sunt Baciu Dorina 0787811615 Iasi Multumesc
Adaugat de: dorinabaciu92 la data de 17-November-2014, 19:11
linie gri
 
Un ajutor
coemntarii
Ma numesc Ciochina Viorica,am 75 de ani,din judetul Bacau,Livezi si va cer ajutorul pentru o interventie chirurgicala la ochi care este foarte scumpa pentru mine,4000 ron,dar cate putin de la dvs si alti oameni sa adun sa ma pot opera.Va rog din suflet,0754904604.
Adaugat de: ciochinaviorica la data de 18-November-2014, 17:38
linie gri
 
ajutati o mama bolnava de cancer
coemntarii
buna seara am 35 de ani si sunt mama a 4 fetite care de 2 ani se confrunta cu o boala incurabila .am ramas cu 2 copiii dupa divort si din cauza ca din cauza ca nu mai pot muncii avem probleme financiare cine ne poate ajuta ma poate contacta 0732745874
Adaugat de: la data de 26-November-2014, 1:41
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: