Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii Donatii online: Asociatia Ana si copiii
 

Donatii online: Asociatia Ana si copiii

 

Foarte multe persoane isi justifica lipsa de implicare sociala prin aceea ca nu au suficient timp liber pentru a face o donatie sau exista limitari conditionate de distanta.

Pentru ca segmentul donatiilor online a capatat tot mai mult teren, pretextele de acest fel nu mai pot fi invocate.

Una din organizatiile umanitare neguvernamentale care apeleaza la donatiile online este Asociatia "Ana si copiii", din Bucuresti.

Prezentarea Asociatiei "Ana si copiii"

Infiintata in anul 2007, Asociatia "Ana si copiii" este o organizatie umanitara, neguvernamentala, apolitica si non-profit.

Cine sunt beneficiarii actiunilor realizate de organizatia "Ana si copiii"

Beneficiarii actiunilor desfasurate de "Ana si copiii" sunt circa 200 de copii si 100 de familii din Bucuresti, Calarasi, Giurgiu si Buzau.

Care este misiunea organizatiei "Ana si copiii"

Misiunea acestei organizatii este legata de prevenirea abandonului familial si scolar, asistenta sociala, medicala si juridica, activitati de recreere si socializare, activitati de informare, actiuni de constientizare si sensibilizare sociala si infiintarea de servicii sociale.

Ce obiective urmareste organizatia "Ana si copiii"

Obiectivele vizate se refera la:

- cresterea numarului de parinti care constientizeaza ca exista nevoi firesti ale copilului de a se dezvolta intr-un mediu familial corespunzator;
- cresterea numarului de parinti care constientizeaza care sunt factorii ce pun in pericol sanatatea, securitatea, dezvoltarea morala, educatia si integrarea sociala a copilului;
- reducerea numarului de copii care ajung in institutii din cauza unor dificultati temporare prin care trece familia acestora;
- imbunatatirea situatiei materiale a familiei.

Care sunt tipurile de donatii care se pot face pentru Asociatia "Ana si copiii"

Persoanele interesate sa ofere sprijin material sau de alta natura pentru aceasta organizatie pot face mai multe tipuri de donatii, cum ar fi:

Donatii in alimente - pot fi donate conserve, fructe, etc.

Donatii in obiecte - paturi, lenjeri de pat, haine, incaltaminte, obiecte electrocasnice.

Donatii in bani - pot fi realizate in doua moduri. Fie se doneaza o suma de bani in contul Asociatiei "Ana si copiii" (Cod fiscal 22 48 91 89, Cont Iban: RO25 RZBR 0000 0600 09704793, deschis la Raiffeisen Bank- Ag. Amzei), fie se face o donatie online, accesand urmatorul link-ul http://www.donatiionline.ro/?ong=199.

Sursa foto: businessage.ro

Vino in comunitatea donatorilor imparte.rovasile aurelia
coemntarii
"Vasile Aurelia: buna seara oameni cu suflet sant o mama singura cu o fetita de 7 ani care merge la scoala eu sant operata la inima si am o pensie de handicap de 230 ron pe luna stau cu chirie va rog daca se poate sa ma ajute cineva credeti-ma ca nu mai pot sa ami duc fetita la scoala ca nu mai imi permit nu imi ajunge pensia si cu chiria si cu scoala fetitei si cu mancarea va rog din suflet si din inima ajutati-ma las si un numar de tel 0763918608"
Adaugat de: vasile-aurelia la data de 8-October-2012, 11:21
linie gri
 
Familie in dificultate
coemntarii
Sunt o mama disperata , va rog daca puteti sa ne ajutati,nu mai stiu unde sa mai strig! http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-Fizice/Marin-Badea-Iuliana-Dana/828
Adaugat de: badeadana33 la data de 28-November-2013, 8:33
linie gri
 

 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Fundatii comunitare in Romania

Fundatia WWF - Romania

Fundatia United Way Romania

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: