Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii De sa donezi 2% pentru Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1?
 

De sa donezi 2% pentru Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1?

 

Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 este o organizatie umanitara, auxiliara autoritatii publice, care functioneaza cu scopul de a asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza si de a alina suferintele acestora.

crucea rosieCum poti ajuta Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1

Pentru a le oferi ajutor persoanelor aflate in situatii neplacute, poti alege sa sprijini Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1, prin directionarea catre aceasta organizatie a 2% din impozitul datorat statului pentru veniturile realizate din salarii in anul 2012.

Proiectele si activitatile organizatiei

Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 reuseste prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii sa contribuie la alinarea si prevenirea suferintei sub toate formele, ajutand oamenii sa se pregateasca pentru a evita expunerea la situatii care le pot spori vulnerabilitatea.

De asemenea, Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 ajuta persoanele a caror vulnerabilitate se agraveaza din cauza unei catastrofe sau a unei crize si ajuta la imbunatatirea conditiilor in care traiesc persoanele a caror securitate le este amenintata.

Aceasta organizatie se implica in protejarea sanatatii si vietii oamenilor, asigurand respectul fata de demnitatea umana, fara a face nicio discriminare legata de nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politia.

Crucea Rosie Romana - filiala Sector 1 se implica in programe sociale pentru asistarea persoanelor fara venituri, sprijina copiii din centrele de plasament, acorda servicii de ingrijire a refugiatilor din Romania si ajuta la dotarea cu echipamente a scolilor din localitatile afectate de dezastre.

Cum directionezi 2% din impozitul pe venit

Tot ce trebuie sa faci pentru a directiona 2% din impozitul pe venit este sa completezi formularul 230 daca ai obtinut venituri doar din salarii sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse. Ataseaza fisa fiscala pe anul 2012 de la angajator si depune ambele documente la Registratura Administratiei Financiare, pana pe data de 25 mai 2013.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: