Like pentru a fi la curent cu toate faptele bune de pe imparte.ro

Imparte.roFundatii Articole fundatii asociatii De ce sa donezi 2% pentru Asociatia P.A.V.E.L.
 

De ce sa donezi 2% pentru Asociatia P.A.V.E.L.

 

Asociatia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este o asociatie caritabila, nonprofit, apolitica si fara afiliere religioasa. P.A.V.E.L este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave, pe care o poti ajuta donand 2% din impozitul pe venit, de dragul ingerasilor amenintati de moarte.

asociatia pavelCum poti ajuta Asociatia P.A.V.E.L.

Pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si familiile lor, poti alege sa sprijini Asociatia P.A.V.E.L., prin directionarea catre aceasta organizatie nonguvernamentala a 2% din impozitul datorat statului pentru veniturile realizate din salarii in anul 2012.

Misiunea Asociatiei P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. a fost fondata de parintii a caror copii sufera de cancer si are scopul de a-i ajuta pe acestia prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social, dar si material.

Unul dintre obiectivele acestei asociatii este de a ajuta opinia publica sa constientizeze importanta prevenirii, a tratamentului si a serviciilor disponibile in domeniu pentru copiii bolnavi de cancer.

In plus, acorda sprijin familiilor copiilor bolnavi de cancer pentru intelelegerea problemelor create de aceasta boala si facilitarea comunicarii cu acestia.

De asemenea, ofera sprijin familiilor cu probleme financiare in ingrijirea copiilor spitalizati si ofera, in functie de posibilitati, proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente, plata de investigatii medicale si alimente.

Multumita Asociatiei P.A.V.E.L, copiii bolnavi de cancer au acces la tratament adecvat, in conformitate cu cele mai noi tratamente disponibile pe plan mondial.

Un alt obiectiv al Asociatiei este de a ajuta la diagnosticarea precoce a cancerului la copii si scaderea numarului de cazuri diagnosticate in stadii avansate de boala.

Cum directionezi 2% din impozitul pe venit

Pentru a directiona 2% din impozitul pe venit, trebuie sa completezi formularul 230 daca ai obtinut venituri doar din salarii sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse. Atasaza fisa fiscala pe anul 2012 de la angajator si depune ambele documente la Registratura Administratiei Financiare, pana pe data de 25 mai 2013.

Vino in comunitatea donatorilor imparte.ro


Intra in cont si fii primul care posteaza un comentariu.

 


 
Stirile Imparte.ro pe site-ul tau

 

Alte articole similare:
Top 8 fundatii pentru asistenta mamei si a copilului

De ce sa donezi 2% pentru Asociatia Speranta pentru Romania?

Comunitate imparte.ro
 
  Cum sa donezi inteligent
 
 
 
 
  Adauga o fundatie  
Doneaza acum
Fundatii din Romania
Despre fundatii si asociatii
Declaratia 2%
 

Scrie pe imparte.ro

Retele sociale:

Abonare newsletter: